Správné doplňky jednoduše rozzáří každý outfit. Ať už je dáte k jednoduchému outfitu, který tak ozvláštníte, nebo k odvázanějšímu, kde budou doplňky tvořit tu správnou tečku! Jaké kousky jsou, ale ty nejlepší, a právě teď in?

Vlasy s korunkou krásy

Mašle, čelenky, sponky, a to co nejvýraznější! Efekt jako ze salónu – ozdoby do vlasů vám pomůžou vykouzlit originální účes i z obyčejných rozpuštěných vlasů. Letos vsaďte rozhodně na perličky, které vytvoří naprosto luxusní efekt.

TIP: I při sportu můžeš svůj outfit doplnit stylově a zároveň prakticky, čelenkou!

S kšiltem do čela

Jste spíš sportovní typ a tak se vám k outfitu žádný doplněk nehodí? To ale vůbec není pravda! Svůj outfit můžete ozvláštnit kšiltovkou, která nejen, že dobře vypadá, ale je i praktická. Vlasy vám nebudou lítat kolem obličejem navíc vás ochrání před nechtěnými slunečními paprsky!

Nechte se ošálit

Jakmile se začnou stromy zbarvovat do odstínů žluté a oranžové, přichází čas pro šály! Hodí se pro každou příležitost. Navíc jsou praktickým a variabilním doplňkem, který nesmí chybět ani ve vašem šatníku, ať už zvolíte černou klasiku, nebo ulítlejší vzor či barvu.

Který doplněk vám pomůže vypadat moderně a stylově a bude ten osudový?