Stromy už se začínají pomalu vybarvovat, děti sbírají kaštany a venkovní teploty na babí léto už jen vzpomínají.  Tyto znamení nám dávají tušit, že podzim už je tady! Přinášíme vám výběr těch nejlepších podzimních trendů, díky kterým budete připravené na všechny rozmary počasí.  

Obyčejný i neobyčejný trenčkot

Co ikoničtějšího pro podzim, než je trenčkot, si dovedete představit? Lehký, elegantní a univerzální. Kouzlo tohoto kabátu objevila už i Audrey Hepburn ve Snídani u Tiffanyho. Oblečte ho k ležérnímu pracovnímu outfitu nebo na procházku v džínách, hodí se zkrátka ke všemu. Vyberete spíše klasiku nebo nevšednější variantu?

Odvážná kůže

Kožené kalhotky, sukně, boty! Materiál, který si na sebe neodváží vzít každý. Tento podzim se kožené kousky nenesou jen v rebelském duchu, ale doplňují především elegantní kousky v podobě svetrů a roláků.  
Pokud neschvalujete kůži pravou, je možné vyhledat alternativu v podobě koženky nebo veganské kůže.

Rozzařte ponurý podzim

Barvy, pestré, výrazné barvy! I když se podzimní móda nese většinou v tlumených barvách, letos je tomu jinak!  Smutné podzimní počasí můžete letos rozbít svým zářivým outfitem, ve kterém se nemusíte bát použít celou škálu barev od tyrkysové přes žlutou až po magentu. Originální barevné kousky najdete například u české značky Utopy. Nebojte se letos odvázat.

Přepásaný blazer

To, že jsou oversized blazery trendy, není žádné tajemství. Aby ale vynikly vaše křivky, zkroťte je na podzim páskem. Ať už vyberete barevný, tmavý, s jemným proužkem nebo kostkou nikdy nešlápnete vedle. Nebojte se sáhnout po prodlouženější variantě nebo o číslo větším, než nosíte běžně.

Který podzimní trend si letos získal vaše srdce?

TIP: Jaké jsou podzimní trendy?