Rádi se s vámi bavíme, fotíme, zkrátka setkáváme! A přesně proto se vždycky s radostí zvedneme ze židle, zabalíme půlku obchodu a skladu a vyrazíme za vámi na markety.  Našim nejoblíbenějším se v poslední době stal MINT Market. 

O MINT marketu

Nápad provozovat market s autorskou tvorbou se zrodil, jak to vždycky bývá, úplně náhodou, když se setkali ti správní tři lidé (Omri Goz, Katka Pletichová a Zbyněk Banán Hanko). Koncept Mint marketu samozřejmě začal úplně pod jiným názvem, avšak oficiálně se dá považovat za průkopnický rok 2011, kdy vznikl první projekt v Praze: Holešovice Fashion Market.
V současnosti celý koncept trhů zastřešil jednotný svěží název – MINT. Vznikly nové a přehlednější stránky s profily prodejců, kteří se trhů účastní, blog s novinkami přímo z dílen prodejců a brzo prý přibude i e-shop.

Utopy na Mintu

Česká značka Utopy se hrdě účastní na Mint marketech od roku 2019. Atmosféru a vaši společnost si nemůžeme vynachválit. Kdo se u nás na stánku zastavil, tak ví, o čem mluvíme. Koncept marketu podporující slow fashion a morální zásady, kterým v Utopy taky věříme, jsme si prostě zamilovali.
A kdy nás můžete na MINTu potkat příště?  Už příští víkend, v neděli 13.10. 2019 v Hradci Králové na Smetanově nábřeží v rámci oblíbeného Restaurant Day.