Každý šatník si zaslouží základní kousky, které se buď hodí ke všemu, nebo vám při uspěchaném ránu zachrání před hodinami u zrcadla. Které kousky to jsou a máte je všechny ?

Bílá košile

Hodí se do ležérních outfitů, k džínům, na business schůzku… Zkrátka bílá košile je základ šatníku, který vás mnohdy může zachránit. Dejte si však pozor, abyste zvolila vhodný střih, ať na vás košile nevisí anebo nemusíte hlídat knoflíčky na každém kroku.

Padnoucí džíny

Ať už to budou klasické modré, jejich světlejší varianta nebo univerzální černá. Džíny vám musí padnout jako ulité. Rozhodně by vás neměly škrtit nebo se sesouvat na každém kroku. V současnosti jsou nevíc trendy skiny džíny s vysokým pasem, které zvýrazní vaše křivky a skryjí nedokonalosti. Vedle ale nešlápnete ani rovným střihem nebo rebelskými boyfriend džínami.

Malé černé

Už Audrey Hepburn ve Snídani u Tiffanyho věděla, že bez malých černých se žádná žena neobejde, ani vy ne!  Jsou ideálním kouskem na klasické i neotřelé modely. Malé černé vám můžou dělat společnost nejen v divadle, ale také v práci nebo na nedělní procházce, dají se totiž kombinovat se vším.

Mikina

Ani dámská mikina s kapucí nesmí chybět ve vaší skříni. Tenhle univerzální kousek se hodí ke sportovním outfitům, ale stejně tak jí můžete kombinovat se sukní nebo ji navléct přes podzimní šaty. Ať už zvolíte klasickou černou mikinu nebo to bude originální barevná mikina, rozhodně jí nezapomeňte zařadit mezi své základní kousky.

Kardigan

Dlouhý teplý kardigan, ani ten vám nesmí chybět. Doporučujeme vsadit na tenčí pleteninu, kterou využijete i v létě a v zimě se vám bude parádně vrstvit. Držte se základních barev – černá, šedá béžová – získáte tak trendový kousek, který se hodí ke všemu.

Máte ve skříni všechny ze základních kousků? Jste spíše fanynka sportovní módy, tak koukněte na náš článek: Sportovní móda – jak nešlápnout vedle?, ať zůstanete stále trendy.