Letošní podzim udeřil v celé své síle, a rozhodně není radno ho podcenit. V sychravém počasí totiž není žádnou výjimkou, že můžete prochladnout na každém kroku. Je čas zapomenout na letní tílka, lehké bundičky a pro změnu zase oprášit svetry a kabátky.
Nezapomeňte se také vyzbrojit hřejivými podzimními doplňky – čepicemi!

Milované i nenáviděné čepice

Doby, kdy čepice představovaly pouze beztvarý pletený pytel, který si narazíte na hlavu, budete k nepoznání, a ještě ke všemu vás bude svědět celá hlava, jsou ta tam. V posledních letech si čepice vydobyly své čestné místo v módním průmyslu, a tak vám outfit rozhodně nezkazí, ale spíše ho vyzvednou na novou úroveň.

Že vám čepice nesluší? Chyba, jen jste zatím nenašla tu pravou pro vás.
Našli jsme pro vás několik modelů, které jsou momentálně trendy a měly byste je minimálně vyzkoušet.

Jednoduchá klasika

Hledáte-li trochu univerzálnější kousek, zaměřte se na méně nápadné barvy, jako třeba černou, šedou nebo bílou, které se hodí téměř k jakémukoli outfitu.

S babulí

Občas je třeba si trochu zavzpomínat na dětství, a tak není třeba promýšlet, jestli jste z čepice z bambulí už nevyrostla. Tato hravá varianta skvěle osvěží váš ležérnější outfit a zjistí vám 100% stylovost.

Sportovní

Né vždy oblékame pouze usedlejší kousky, a tak není na škodu vybavit svůj šatník i ulítlejšími sportovnějšími kousky, jako třeba výrazně barevnou čepicí. Je však důležité, abyste se v nápadném kousku i dobře cítila, takže neváhejte a zkoušejte, dokud nenajdete tu pravou.

TIP: Pokud jste i přes to zarytou odpůrkyní čepic, vyzkoušejte sportovní čelenky – ty Vám udrží uši v teple i při sportu!


Tak co, už víte, který typ čepice se stane vašim parťákem na letošní podzim? Jestli se chcete vyznat ve všech podzimních trendech, přečtěte si i náš článek o trendech, bez kterých se neobejdete.