Každý detail ve vašem outfitu se počítá. Proto je třeba si dát na výběru doplňků záležet. I něco tak maličkého jako prstýnek nebo náušnice, může ve vašem outfitu sehrát velkou roli, a co teprve taková kšiltovka. Důležité je vybírat nejen s vkusem, ale také se rozhlédnout, jaké zrovna frčí trendy. Jaké doplňky jsou teď na jaře in? 

Víc než náramek

Náramky, které si navrhnete sami? V současnosti žádný problém. Nejen, že doplňky v podobě náramků se hodí naprosto ke všemu, momentálně můžete kombinovat všechny druhy ozdob a materiálu a ještě budete in. Pokud máte náramky z cest, od kamarádů a nebo jste si vytvořila z přívěsků vlastní. Neváhejte je nosit. 

Výrazné náušnice

Doby, kdy se výrazné šperky považovaly za výsadu cirkusáků, už jsou dávno pryč. Pokud se rozhodnete svůj outfit rozzářit výraznými náušnicemi, máte naše požehnání. Nejen, že vyzdvihnou jednoduchý outfit, ale mohou se stát i základním kamenem všech vašich outfitů. Pokud vsadíte na šperk z jednoho materiálu, máte vyhráno. 

Kšiltovky

Originální kšiltovka je základním doplňkem nejedné blogerky. Už dávno neplatí, že byste mohli nosit kšiltovku jen ke sportovním outfitům. S klidným svědomím ji můžete zakomponovat do každodenních ležérních modelů. Nejen, že je tenhle doplněk praktický a zamezí lítání neposedných vlásků, ale také přinese vašemu outfitu bonusové body, protože je právě in.

Šátky do vlasů

Výrazné, se vzorem, jednobarevné.. ať už zvolíte jakýkoli šátek k doladění outfitu, na jaře to bude správně vždy. Kdy jindy si můžete s barvami a vzory hrát víc, než právě teď. Svažte si šátkem vlasy do culíku nebo ho noste místo čelenky a rozzařte tak svůj svěží jarní outfit. 

Chcete se dozvědět, co je teď trendy v líčení? Koukněte na náš článek o jarním líčení.