Už jste slyšeli termín Oeko-Tex Standard 100? Jedná se o mezinárodní certifikaci, jež si bere na starost testování zdravotní nezávadnost textilií. Látky, pro které chcete certifikát získat, jsou testovány na pH hodnotu, obsah formaldehydu, přítomnost pesticidů, obsahu těžkých kovů, chlorovaných organických nosičů a konzervačních látek a na přítomnost alergizujících a potenciálně karcinogenních barviv. A protože nám na vašem zdraví záleží, tak vyrábíme z nezávadných látek i my!

Legíny Psycho future, legíny Nuclear power


Protože nám jde opravdu o dokonalost, zaměřili jsme se i na další detaily. Mimo vylepšení složení látky, zapracovali jsme i na střihu. Pro zvýraznění křivek vaší figury se můžete spolehnout na fixaci pasu, kterou nový střih přináší. Také chceme, abyste s naší značkou zazářili, a aby se po vás otáčeli jen co vejdete do místnosti. Proto jsme investovali do ještě výraznějších barev, které jen tak nevyblednou a setrvají zářivé i při častém praní vašich legín. A v poslední řadě, protože víme, že nikdo nechce být zaskočen, zaručujeme absolutní neprůhlednost legín.

Zkoukněte naše novinky na webu. Chcete šokovat? Chcete vyniknout? Cítíte se jako královna? Neumíte se rozhodnout jen pro jednu barvu? Vyberte si ze široké škály barviček a vzorů, máme legíny pro každou vaši náladu.

Chcete okouzlit okolí kamkoli vkročíte? podívejte se na náš článek Legíny pro každou příležitost a mějte styl v malíku!