Chtěli by jste se sladit jako rodina a zároveň mít na sobě originální kousek jak pro Vás, tak pro ostatní členy domácnosti, který nikdo nepřehlédne?

Ať už plánujete rodinný výlet, focení, oslavu nebo jen chcete ukázat svou jednotu a kreativitu zde je několik tipů, jak se sladit s tričky jako rodina:

Vyberte společné téma

Začněte tím, že se rozhodnete vybrat téma, které je Vaším odrazem. Může to být hobby, dovolená nebo něco, co je pro Vaši rodinu specifické. Například pokud máte rádi přírodu, můžete si vybrat trička s motivy květin, nebo můžete mít rádi západy slunce, nebo mořský svět a vybrat u Utopy design, který se Vám líbí.

Pánské sportovní tričko Boom

Pohodlí především

Je pro nás prioritou, aby vybraná trička byla pohodlná pro všechny členy rodiny. Utopy se zaměřuje na používání vysoce kvalitních materiálů a střihy jsou promyšlené tak, aby seděly různým typům postav a přizpůsobili se pohybu těla a dobře se v něm cítili i ti nejmenší členové. Utopy kombinuje styl s pohodlím, takže si můžete být jisti, že nejen dobře vypadáte, ale také se cítíte pohodlně.

Dámské sportovní tričko Pure Beauty

Zahrňte všechny generace

Nezapomeňte zapojit všechny členy rodiny, včetně babiček, dědečků a malých dětí. Výběrem triček pro všechny generace vytvoříte skvělé společné vzpomínky a ještě se u toho zasmějete. Můžete si naplánovat rodinné focení, kde na sobě všichni budete mít trička se stejným designem v pánském, dámském a dětském provedení. Fotky pak budou skvělou památkou na Vaše společné chvíle a můžete je použít například do rodinného alba.

Dětské sportovní tričko Galaxy

Zábava a kreativita

Nejdůležitější je, aby to celé byla zábava pro všechny. Zapojte všechny členy do výběru společného outfitu. S trochou kreativity a plánování můžete vytvořit něco opravdu speciálního, co bude vaší rodině připomínat krásné společné chvíle.

Sladění triček v rámci rodiny s důrazem na lokální tvorbu a slow fashion je skvělým způsobem, jak podpořit udržitelnost a místní ekonomiku. Je to nejen módní a praktické, ale také zodpovědné a udržitelné. Těšíme se na Vaše nákupy sladěných outfitů.