Termo legíny jsou ideální na pohyb především v zimě. Každý si jistě někdy řekl, že se mu nechce jít běhat, když je venku zima. Ale pokud budete mít naše barevné termo legíny, tak to půjde skoro samo. Výhoda je také že jsou až do pasu a tak vás pořádně zahřejí. Na běhání v zimě, je důležité být dobře oblečená. 

Pohyb nemusí být jenom běh

Zdravý pohyb v zimě může být i chůze a to zvláště v přírodě. Ideální je zvládnout alespoň 30 minut denně. Dá se třeba vystoupit o zastávku dřív, jít po schodech místo jízdy výtahem nebo si dát za úkol každý den alespoň krátkou procházku. Výhoda je že i samotným pohybem se zahřejete. Taky je super mít nějakou aplikaci v telefonu, která zaznamenává počet kroků, což může být taky velká motivace a dá se stanovit si nějaký cíl. 

Přes zimu se člověku ven nechce, i proto jsou ideální zateplené legíny a teplejší vrchní vrstvy, třeba funkční tričko a teplejší mikina s bundou kterou si může člověk sundat. Důležité jsou i rukavice a čelenka nebo čepice a hlavně nezapomenout na kvalitní boty ve kterých můžete i do sněhu. 

Tak je čas vyrazit ven! 

Bruneta v setu  Camo Utopy

Naše basic collection, jednobarevné legíny

A pokud se chcete dozvědět proč je jóga přínosná pro naše tělo přečtětě si náš článek: https://blog.utopy.cz/uncategorized/joga-pro-zdravi-a-krasu/.