Máme před sebou významný přelom a vstupujeme do nového roku 2021. Zima je momentálně v plném proudu, venku přituhuje a den se pomalu prodlužuje. 

Konečně světla přibývá a více světla působí pozitivně na naší psychickou pohodu. Slunečního svitu v těchto dnech stále není dostatečně, proto můžeme naší náladu podpořit třeba tím, že se budeme obklopovat příjemnými věcmi, které nám dělají radost. 

Slyšeli jste už někdy o psychologii barev? Věděli jste, že jedním ze způsobů jak podpořit svojí dobrou náladu je zahalit se do barev? 

Pokud si na sebe oblečete barevné oblečení, přispějete příjemnému naladění nejen sobě, ale i všem, kteří vás potkají.

Máme pro vás tip na mikinu s kapucou Blue Flames.

Světle modrá barva působí přívětivě a vyvolává představu oblohy, vzduchu, ticha, touhy někdy také vody. Evokuje v nás klid a bezstarostné veselí. 

Máte rádi růžovou? 

Růžová je barva něhy a jemnosti. Symbolizuje v nás lásku, náklonnost a smyslnost. S mikinou PINKFAKE nebo Art of CAMO PINK se do sebe zamilujete.

Pokud nevíte jakou barvu si vybrat, určitě vás zaujme mikina s kapucou Eternity, která nejen ve vás vyvolá pocit, že jste středem vesmíru. 🙂 

Značka Utopy přináší nejen originální mikiny, ale také 3D mikiny, ve kterých se doslova přenesete na místo, kde je každému člověku nejlépe. V přírodě. 🙂