Taky jste se nemohli dočkat, až odhodíte kožichy, šály a prošívané bundy? Ano, je to tak sluníčko už se nám ukazuje stále častěji a ve větší síle, rtuť na teploměru, už se nule vyhýbá obloukem a přichází ideální čas na osvěžení vašeho šatníku.

I když teploty stoupají, tak se nám na večer stále hodí lehká bunda nebo příjemná mikina, do které se můžeme pěkně zachumlat. A právě proto jsme si pro vás připravili novou jarní kolekci nabitou originalitou a rebelstvím. V první vlně jsme vypustili originální 3d mikiny. Který design si získá vaše srdce?

Dotkněte se hvězd

Chceš mít celý vesmír jako na dlaní? Hvězdné mlhoviny, komety i celé galaxie můžou být tvé s originální mikinou Eternity. Jedinečné spojení tajemného designu a extrémně kvalitní látky si tě získá na první pohled. Vydej se s námi na jedinečnou kosmickou výpravu. 

Maskáče v jiném světle

Myslela sis, že v maskáčích budeš nenápadná? I když si nasadíš kapuci, tak se před zraky okolí jen tak neskryješ. Otázka je, jestli se vůbec skrývat chceš, nebo chceš naopak vytěžit maximum z toho, jak skvěle v mikině se střihem, který tě dokonale obepne, vypadáš. Která mikina s Camo vzorem bude tvá? 

Trocha abstrakce

Jsi připravená pocítít na svém těle pulzující energii, kterou je nabitá originální mikina Fusion? Jako čistý proud energie. Mikina Fusion tě nabije lépe než jakýkoli energeťák. 

Nebo se raději necháš s mikinou Gale přenést do různých koutů světa a procítíš energii bouří, která ti dodá odvahu na všechny výzvy?  Design inspirovaný romantickými malbami Willama Turnera si zamiluješ, i když v tobě nedřímá duše umělce. 

Něžná květinka nebo slečna drsňák

Máš ráda originalitu, stylovost a chceš být vždy jedinečná, nebo si stojíš jasně za svým a kompromisy nejsou nic pro tebe? Nenech se vtáhnout nudnou šedí českých ulic a raději s námi odprezentuj svou jedinečnou osobnost za pomoci našeho oblečení. Ať už si vybereš romantickou mikinu Blue Rozes nebo nekopromisní design mikiny Harlequeen, nebudeš litovat.