Pro chladné období je nezbytnou součástí sportovních aktivit oblečení, označované jako termoprádlo. V našem článku se zaměříme na zateplené termo legíny, jejich funkci a důvody, proč a kam je nosit. 

Znáte příjemnější a pohodlnější typ oblečení než jsou legíny? V mnoha směrech jsou jednoznačně bezkonkurenční – zajistí komfort, pohodlí, skvěle se přizpůsobí postavě. Díky tomu  snadno vyniknout Vaše křivky. Je také možné je snadno kombinovat s jakýmkoli vrškem a tvořit nové outfity. 

Pokud sportujete, rádi chodíte na procházky, běháte v zimě, základem je kvalitní oblečení. Pro sportovní aktivity v období podzim – zima se potřebujeme chránit před chladem. Tento účel právě splňují termo legíny. Zajišťují teplotní pohodlí při studených, větrných a mrazivých dnech. Spojují jak kvalitu, tak vysokou funkčnost. 

Můžete je využít  v průběhu horských výletů, běžeckých tréninků, turistice, ale také při zimních radovánkách, běžkách, lyžích nebo bruslení.  

Čím si Vás získají? 

Zateplené legíny jsou perfektní v mnoha směrech. Postarají se, aby Vám nebyla zima. Prokáží tu nejlepší službu při outdoorových (venkovních) sportech, ale jsou též vhodné pro indoorové sportování v posilovně nebo tělocvičně. Díky termo legínám nepocítíte chlad. Jsou lehké jako pírko, přesto hřejivé. 

Termo legíny využijete při běžném nošení, do práce, do chladných prostor uvnitř. 

V dnešní době se vyrábí různé styly a je mnoho způsobů barevných variací, které se dají krásně kombinovat s běžným oblečením. Mít doma v šatníku takový originální kousek, který Tě ještě zahřeje, chce mít každý. Kvalitní teplé legíny si prostě zamiluješ. 

Funkční legíny mohou nosit jak děti, tak dospělí i senioři. Opravdu každý si vybere, protože na trhu je tolik jasných barev a hravých vzorů, že ani po delším nošení nikoho neomrzí.

Chceš vědět, proč ještě jsou naše legíny unikátní? Koukni se na náš článek: Proč legíny Utopy a zjisti víc!