Nebereš se příliš vážně, miluješ výrazné barvy a tvým snem vždy bylo podívat se na průvod Día de los Muertos? Tak v tom případě je mikina Muerte vytvořena přímo pro tebe! Chceš se dozvědět, jak vznikl její potisk a proč je pro tebe ta pravá? Tak čti rozhodně dál.

Veselé lebky

Originální mikina, inspirovaná atmosférou španělského Dia de los Muertos si tě svým designem získá na první pohled. Veselé lebky, které se na tebe zubí z každého centimetru látky ve spojení s výraznými barvami a exotickými květinami v tobě probudí chuť užívat si života plnými doušky. Přesně toho chce docílit i španělský pochod plný Calaveritas oslavující život. Připrav se na jedinečné zážitky! Barevná mikina Muerte zaručuje, že se ti nuda vyhne mílovým obloukem.

Naprostá volnost pohybu

Mikina s kapucí Muerte od české značky Utopy spojuje úžasnou kvalitu s osvěžující originalitou. Mikina je ušita z pečlivě vybrané látky, která zajistí pohodlí a hřejivost. Její střih je promyšlen do posledního detailu, a navíc je sešita šikovnými českými ručičkami. Design celého potisku byl také vytvořen v české republice a jen tak někde ho nepotkáš. Díky svému funkčnímu materiálu je mikina Muerte vhodná nejen jako součást volnočasového outfitu, ale také jako sportovní oblečení.

Chceš se podívat na další barevné mikiny s originálním potiskem? Tak neváhej a navštiv eshop Utopy, kde tě čeká ta pravá dámská mikina!