Jste milovníci pohodlí a na své legíny v šatníku nedáte dopustit? Tak to jste tu správně. V UTOPY máme na výběr hned z několika legín různých designů. Všechny jsou s vysokým pasem, takže Vám krásně vytvarují postavu. Navíc všechny naše legíny jsou bezešvé, tudíž nikde neplandají žádné nitky a na těle nejsou švy nepříjemné. Pokud chcete svůj šatník opravdu ozvláštnit a dlouhých legín máte už doma dost, podívejte se na naše ¾ legíny!

Víc využití!

Takové tříčtvrťáky na tělo mohou mít opravdu nespočet možností, jak se dají využít. Nejčastěji to bude na sportovní aktivity, ale nezapomeneme připomenout i elegantní variantu na každodenní nošení!

Vytáhněte ¾ legíny na kolo!

Tříčtvrteční legíny jsou ideálním oděvem na kolo. V dlouhých legínách Vám bude v létě už horko, nemají žádné větrání a akorát budete na kole otráveni z toho, že se musíte převlíkat. Kraťasy se na kolo hodí víc, ale přeci jen, některé mohou při jízdě lézt nepříjemně nahoru a jízda na kole se pak stane noční můrou. Na kolo je nejvhodnější pořídit si legíny tříčtvrteční. Ne dlouhé až ke kotníkům, ale dostatečně dlouhé na to, aby Vám zakrývali stehna a neměli jste na vnitřních stranách odřeniny.

Jak ¾ legíny nosit elegantně?

Takovýto typ legín se nemusí nutně nosit jenom na sportovní aktivity, dá se využít i na normální nošení. Pokud si například koupíte 3/4 legíny jednobarevné nebo nějaké, které nejsou tolik výrazné dají se jednoduše zkombinovat s elegantní bílou nebo černou košili. Košile se zapne a spustí volně přes anebo zůstane ležérně rozepnutá a sladí se se stejnobarevným tričkem nebo tílkem.

Zkrátka tříčtvrťáky se dají nosit tak i tak. Vše je jen o tom, nebát se vystoupit ze svojí komfortní zóny a zkusit něco nového, vždycky se pak můžete vrátit zpátky do vašeho každodenního pohodlí s dobrým pocitem, že jste vyzkoušeli něco nového.