Letní sezóna nejenže září výraznými barvami, ale také přináší nádherně vzorované kousky, které se staly dalším módním hitem. Tyto originální kousky oblečení tě okouzlí svými inspiracemi z přírody, abstraktními vzory a různými nápisy. V tomto článku se podíváme na trendy letošního roku spojující zářivé barvy a vzorované kousky oblečení a poskytneme ti tipy, jak je skvěle kombinovat a vytvořit tak nezapomenutelný letní vzhled.  

 

Přírodní inspirace 

Vzorované kousky oblečení, které jsou inspirovány přírodou, jsou letos velmi populární. Například vzory s květinovými motivy, západem slunce nebo zvířecími motivy jsou velmi žádané. Kombinuj tyto vzorované kousky s jasnými zářivými barvami, které odpovídají barevnému spektru daného motivu. Například, pokud máš vzorované šaty s květinovým motivem, zkus je zkombinovat s neonově růžovou mikinou pro zajímavý kontrast.

Zářivé legíny a biker shorts

Pokud hledáš výrazný kousek oblečení, sáhni po zářivých legínách nebo bikershorts. Můžeš si vybrat mezi sytými odstíny jako neonově růžová, oranžová nebo modrá. Tyto odvážné spodní díly lze snadno zkombinovat s jednoduchými tričky a mikinami, které zvýrazní jejich jedinečné barvy.  

Barevná trička a tílka 

Trička a tílka v zářivých barvách jsou skvělým způsobem, jak přidat do tvého letního outfitu špetku barevného záblesku. Zkus experimentovat s odstíny jako zelená, žlutá nebo růžová a zkombinuj je s džínovinami nebo bílými kraťasy pro skvělý kontrast.  

Jedinečné mikiny

Pro sportovní a ležérní vzhled nezapomeň na stylovou mikinu, ať už se zipem nebo bez. Zvol barvy jako tyrkysová nebo červená a přidej do svého outfitu svěží a energický nádech. Nemusíš se ale spoléhat pouze na jednu barvu, co takhle mikina inspirovaná romantickými malbami Willama Turnera? Tyto kousky lze snadno kombinovat s bílými teniskami nebo sandály pro dokonalý letní look.  

Abstraktní vzory 

Abstraktní vzory jsou stále v módě a mohou dodat tvému letnímu outfitu unikátní a moderní vzhled. Zkus zvolit zářivé barvy, které se objevují v abstraktním vzoru na tvém oblečení, takovým kouskem je například mikina Pink Joy nebo kraťasy Melbourne. Například pokud máš abstraktní vzor ve žlutých a modrých tónech, zkus k tomu přidat žluté biker shorts nebo modré tílko.

Nápisy a slogany 

Oblečení s různými nápisy a slogany je trendem, který se udržuje již několik sezón. Tyto kousky oblečení mohou obsahovat vtipné citáty, inspirativní slova nebo jednoduše vyjadřovat tvé názory. Kombinujte zářivé barvy s oblečením s nápisy tak, aby se vzájemně doplňovaly. Například, pokud máš legíny Black headliner, zkus je zkombinovat s tílkem Wine red a nezapomeň přidat růžové tenisky pro hravý a moderní vzhled.

Výrazné šaty pro šarmantní vzhled 

Pro ty, kteří si přejí oslňovat v každé příležitosti, jsou zářivé šaty tou správnou volbou. Vyber si odstín, který ti sluší, jako například okrová nebo jasně tyrkysová a zaujmi všude, kam půjdeš. Zářivé šaty lze doplnit jednoduchými doplňky a neutrální obuví, aby se barvy opravdu vynikly.  

Zářivé barvy jsou tedy určitě hitem letošní letní sezóny. Bez ohledu na to, jestli se rozhodneš pro zářivé legíny, trička, mikiny, bikershorts, kraťasy, tílka, šaty nebo jiné kousky oblečení, tímto trendem určitě okouzlíš své okolí. Neboj se být odvážná a experimentuj s kombinacemi, abys dosáhla co nejlepšího výsledku. Užij si tuto letní sezónu v zářivých barvách a nech svou osobnost vyniknout!