Kvalita zboží je jedním z nejdůležitějších aspektů, kterého se v Utopy držíme. Jelikož chceme pro naše zákazníky to nejlepší, dáváme si záležet, aby byly spokojení a nic jim nechybělo. Naše produkty proto stále inovujeme a zkoušíme, abychom si byli jisti, že nabízíme jenom to nejlepší. Jaký pokrok jsme udělali v potisku našich legín uvidíte právě v tomto článku.

Nejzářívější barvy

Ideální materiál, který bude na těle příjemný, bude perfektně elastický, nebude prosvítat, a navíc bude mít jeho design úžasně zářivé barvy? Pro nás žádný problém!

Abychom zajistili, že přesně takový materiál budeme při výrobě používat, navštěvujeme pravidelně veletrhy s látkami a ty nejzajímavější materiály zkoušíme. A to je ta nejlepší část – ušijeme testovací zboží, na které natiskneme požadovaný vzor a zkoušíme ze všech stran i úhlů, pružnost, barevnost pevnost. Zkrátka a dobře, aby splňoval vše, co od perfektního materiálu očekáváme. Pokud dokonale splňuje všechny požadované parametry zařadíme materiál do výroby.

Rozdíl mezi novým a starým materiálem

Pokud se chcete dozvědět, jak testujeme kvalitu švů, podívejte se na náš další článek ze série: Excelentní kvalita a jak ji v Utopy testujeme – švy

Na kvalitních legínách je však třeba otestovat ještě spoustu jiných věcí. V dalším článku ze série, se proto dočtete více o testovaných aspektech a dalších způsobech, jak si ověřujeme, že se k vám dostane jenom to nejlepší zboží.
Mezitím se můžete na našem webu mrknout, jaké další výhody kromě kvality, legíny Utopy mají.