Taky bys nejraději nosila legíny kamkoli se pohneš? Není se čemu divit. Jsou pohodlné, neomezují tě v pohybu a pokud jsou kvalitní, tak máš pocit, že jsou tvou druhou kůží. To že jsou legíny pouze domácí oblečení už dávno není pravda. Jakou kombinaci ale zvolit na specifické události?

Odpolední loudavá procházka

Každý si o víkendu rád vyjde po obědě na procházku. Nejen, že se nadýcháte čistého vzduchu, ale je to také skvělý příklad aktivního odpočinku. Legíny s vysokým pasem jsou to pravé ořechové, co si na odpolední vycházku obléct. V kombinaci s oblíbenou mikinou a pohodlnými teniskami nikdy neuděláte krok vedle. Když navíc outfit doladíte praktickou kšiltovkou dotáhnete jej tak k dokonalosti.

Legíny Rozes, Kšiltovka Crystalize

Do kavárny s kamarádkami

Jaká žena by odmítla pohodové posezení s kamarádkami u kávy. Vždycky je toho hodně k probírání, že se jedna káva může protáhnout na celé dopoledne, a která z nás by se u toho chtěla škrtit v nepohodlných džínách? Na tuto příležitost je vhodné zvolit neformální, ale přesto šmrncovní outfit. Volnočasové legíny můžete sladit například s příjemným kašmírovým rolákem, delším kabátkem a nízkými kozačkami. Opět nezapomeňte na doplňky – pletená čepice nebo sluneční brýle nejsou nikdy od věci.

Legíny Galaxy

Hvězda tanečního parketu

Dokážeš si představit vhodnější oblečení k tanci, než jsou sportovní legíny? My tedy určitě ne!  Naprostá volnost pohybu bez obavy, že někde vykoukne, co nemá. Pokud vyrážíš večer na párty a chceš se stát středem pozornosti určitě vsaď na výrazné legíny.  Ve spojení s ladícím topem, malou kabelkou na nezbytnosti a blazerem se staneš módní ikonou. 

Legíny Melbourne