Kromě skvělých nadčasových kousků si každá žena jednou za čas ulítne na sezonních módních trendech, které se každý rok nahrnou na přehlídková mola a do módních butiků. Občas se kousky stanou stálým  Se kterými trendy byste se měli rozloučit nadobro?

Háčkované kozačky

Není to tak dávno, kdy všechny prodejny obuvi zaplnili své regály vzdušnými letními kozačkami. Kdo je neměl, jako by nebyl. Ideální festivalová obuv. Nosily se k šatům, šortkám, sukním i džínům, zkrátka ke všemu. Tomu už je ale konec. Háčkovanou obuv můžete dát s klidným srdcem na charitu. 

Ultra mini šortky

Na léto zkracuje každý. Proč taky ne, pařit se v dlouhých kalhotách celý den, když jsou venku tropy přece nemá smyl. Ale někdy to trochu přeženeme.Jako například pár let dozadu, kdy byly trendy šortky, ze kterých nám koukalo pozadí při každém kroku. Pokud se i vám krčí vzadu ve skříni tento model, už není třeba váhat. Směle ho vyšlete do věčných lovišť a nahraďte trendy sportovními šortkami, které jsou pohodlné i praktické.

Zvířecí vzory

Doby, kdy létu vládlo safari, už odvál pouštní vítr. Stejně tak i trend v podobě zvířecích vzoru na šatech, sukních..botách. Svůj overal s tygřím potiskem nechte tohle léto odpočívat a gepardích nízkých kozaček se klidně vzdejte úplně. Pokud si léto bez safari přece jen neumíte představit, zajděte si raději do zoo, která teď návštěvníky potřebuje jako sůl. 

Na nové oblečení teď nemáš pomyšlení a už se těšíš po práci k vodě? Nenech se napálit a vem si s sebou správnou osušku!  Připravili jsme si pro tebe článek Jak vybrat správný ručník? 5 věcí, které jste určitě nevěděli, abyste věděli na co si dát pozor.