Skříně plné neutrálních zemitých barev, drobných květinových vzorů a nadčasových černých kousků vás v létě prostě nudí? Svezte se na vlně trendů posledního letního měsíce, který vás osvěží a nabije energií před blížícím se podzimem. Zamilujete si tropické vzory,

Abstrakce na prvním místě

Velkou parádu můžete udělat s abstraktními vzory, které nikdy nevyjdou z módy. V letních měsících zvolte klidně výrazné vícebarevné kombinace, se nudě vyhnou obloukem. Výrazné sukně, šortky s vysokým pasem i sportovní podprsenky místo topu kombinujte s basic kousky v černé nebo bílé barvě, pokud se však nebojíte vystoupit z davu, dodejte barvu i dalším kouskům. V tomto případě ale zvolte barvu obsaženou na vzoru, ať nepůsobíte lacině.

Modrá ve všech odstínech

Nebeská, královská i pomněnková – všechny odstíny modré, které vás napadnou, i modrá může krásně ozvláštnit váš šatník. Pokud navíc vyberet kousek, který má na sobě hned několik odstínů, máte vyhráno. Modrá funguje krásně se svěží bílou. 

Tropické vzory

Do tropů se nyní sice jen tak nepodíváme, ale můžeme si je obléknout na sebe a nosit je všude s sebou celý den. Legíny s potiskem připomínající tropický deštný les a další oděvy s tímto vzorem budou vládnou létu 2020. Tak máte už je ve skříni i vy?

Legíny Birds

Chcete v novém oblečení vypadat obzvlášť sexy? Nezanedbávejte zdravý pohyb. Aby vás to bavilo a zároveň jste nemuseli utrácet miliony za fitka, připravili jsme pro vás cvičební plány na doma. Už jste zkoušeli Domácí cvičení – Pevné nohy a zadek?