Letní období je tu a s ním přichází chuť trávit čas venku, relaxovat a vychutnávat si pikniky s přáteli a rodinou. Pokud žiješ v Praze nebo se sem chystáš na návštěvu, máme pro tebe přehled nejlepších míst pro letní piknik, kde si můžeš odpočinout a naplnit své baterky. 

Aby tvůj piknikový zážitek byl dokonalý, nezapomeň si sbalit několik důležitých věcí. S námi budeš nejen v pohodlí, díky našim unikátním kouskům, jako jsou legíny a mikiny pro letní večery, ale také kraťasy a tílka, pro horké letní dny na slunci, ale máme pro tebe také nezbytné kousky na piknik, bez kterých se neobejdeš. Jednou z nich je láhev na pití, vyrobena z kvalitní nerezové oceli, která je navíc dvouplášťová, takže slouží i jako termoska a udržuje teplotu nápoje po několik hodin stejnou. Další věci, na kterou nesmíme zapomenout jsou plecháčky. Ty naše jsou lehké a nerozbitné a díky svému materiálu vhodné na kafe, čaj i studené nápoje

Pokud s sebou nechceš nosit velkou deku a postačí ti něco menšího, koukni na naše ručníky, které mají hebký a příjemný povrch a jsou dostatečně prostorné na to, abyste se na něj vešli i s jídlem! 

Stromovka – Královna pražských parků

Jedním z nejkrásnějších míst pro piknik v Praze je park Stromovka. Tento rozsáhlý park nabízí příjemný stín stromů, rozlehlou trávníkovou plochu a také jezero, na kterém si můžete zapůjčit lodičku. Nezapomeňte si sbalit ručník nebo deku, abyste si mohli pohodlně sednout a vychutnat si lahodný piknik. S sebou vezměte také nějaké osvěžující nápoje v naší termo láhvi na vodu a uchovávejte je v chladné kondici po celý den.

Vyšehradské skály: Pohled na Vltavu

Pokud toužíte po malebném výhledu na řeku Vltavu, pak se vydejte na Vyšehradské skály. Tato lokalita nabízí panoramatický výhled na Prahu a je skvělým místem pro romantický piknik ve dvou. Můžete si vybrat mezi trávníky s výhledem nebo vyhledat klidnější koutek mezi stromy. Nezapomeňte si sebou vzít piknikový koš, ve kterém najdete veškeré potřebné vybavení, včetně příborů, talířů a skleniček. 

Petřín: Oáza klidu uprostřed města

Petřínské sady jsou ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a harmonii v srdci města. Tento park nabízí krásné zelené plochy, romantické zákoutí a výhled na historické centrum Prahy. Vyberte si místo pod stromy, rozprostřete deku a vychutnejte si lahodnou večeři nebo svačinu. S Utopy můžeš navíc snadno vybrat pohodlné legíny, tričko nebo mikinu, které ti umožní pohybovat se s volností a pohodlím. Nezapomeňte si také s sebou vzít sluneční brýle a opalovací krém, abyste si užili slunečních paprsků bez starostí.

Letná: Piknik s výhledem na Pražský hrad

Při návštěvě Prahy byste neměli vynechat Letenské sady, které nabízejí úchvatný výhled na Pražský hrad a řeku Vltavu. Toto místo je vyhledáváno nejen pro svou krásu, ale také pro atmosféru a pohodovou náladu, která zde vládne. Vyberte si místo na trávníku s výhledem, udělejte si piknik a pozorujte život města kolem vás.