Taky už tě nebaví ta zima venku a nejradši by si jenom zůstala doma pod peřinou s čajem? Neboj slunce už pomalu začíná hřát.

Chodit na čerstvý vzduch je ale potřeba. Dát si denně alespoň krátkou procházku je i zdravé! A můžeš být i elegantně oblečená.

Jak se obléknout?

Základem je vrstvení! Zvláště pokud se budeš pohybovat i ve vnitřních prostorech, nebo mhd. Ať už zvolíš jakýkoliv vršek, je dobré si na spod vzít nějaké tenčí jednobarevné, ale dlouhé tílko, které ti bude zakrývat ledviny! Přes něj můžeš zvolit šaty, halenku nebo i klasické triko.  A co na nohy? Pokud máš chuť na šaty ani to není problém. Pokud je opravdu zima nemusíš se bát zvolit termo legíny které máme i jednobarevné. Nebo si můžeš zvolit naše jednobarevné šaty, které mají dlouhý rukáv!

Potom je čas na originální mikinu, nebo svetr a nakonec kabát nebo pořádnou bundu. A nezapomeň na rukavice, ať se ti nevysušují ruce, a na čepici, nebo alespoň kapuci, protože hlavou nám uniká nejvíce tepla.

Nejsou šaty tvůj šálek čaje?

Jestli ovšem sukně a šaty nejsou tvůj šálek čaje, tak nezoufej, i kalhoty se dají vrstvit. Je dobré zvolit nějaké volnější a pod ně nějaké legíny s vysokým pasem. Pokud na tebe koukají tvoje džíny s dírami, tak pod ně můžeš i barevné legíny a ozvláštnit tak outifit! 

A v případě že všude leží sníh, je dobré si vzít i kvalitní boty, nejlépe nad kotníky.

bruneta ležící ve sněhu

Víš že naše oblečení má certifikát Sotex? Ne? Tak si o něm přečti víc v našem článku Promluvme si o Sotexu.