Stále se nevíte rady, jak složit slušivý a moderní outfit s legíny? Tak v tom případě čtěte dál! Zaměříme se nejen na kombinaci pohodlných legín s různými módními doplňky, ale také na to, jak se v létě obléknout podle nejnovějších trendů!

Nebojte se experimentovat

Legíny s originálním vzorem můžete kombinovat prakticky se vším! Vůbec se nemusíte bát k nim vytáhnout například výrazné šperky nebo formální kabelku. Legíny rozhodně neznamenají, že musíte celý outfit sestavit ve sportovním stylu.

Pokud zvolíte jednobarevné legíny, tak je můžete doplnit nenápadným tričkem a vzorovaným sáčkem. Vše ještě dotáhněte k dokonalosti s kabelkou ladící k legínám a decentními šperky. Naopak vyberete-li si barevné legíny s jedinečným vzorem, nechte vyniknout jejich kráse a zbytek outfitu volte v neutrálních nenápadných odstínech.

V jednoduchosti je krása

Nevíte si rady, jaké vybrat k legínám boty? Zvolte neutrální jednoduché tenisky. Bílé boty se hodí prakticky ke všemu a budete v nich vypadat žensky a moderně. Vždy myslete na to, že by se vzor bot neměl bít s potiskem legín. Pokud tedy máte hravé kalhoty, volte jednobarevné decentní boty.

Podobné pravidlo platí i pro kabelky. Ani zde byste rozhodně neměla kombinovat vzorované legíny s jinak barevnou kabelkou. Zkrátka v jednoduchosti je krása. Zaměřte se proto na jeden kousek vašeho outfitu, který mu bude vévodit a zbytek volte spíše nenápadný a v podobných odstínech.

Buďte jedinečná v každém ročním období

Legíny představují skvělou volbu pro jakékoli počasí. V zimě sáhněte po kvalitních termo legínách, které vás udrží v teple i během těch nejmrazivějších dní. Termo legíny můžete kombinovat s jednobarevnými šaty, aby vzorované kalhoty krásně vynikly. Vytvoříte tak naprosto jedinečný outfit, a navíc budete po celý den v teple a pohodlí.

Pro letní měsíce pak nejde nezmínit stále oblíbenější biker shorts. Tyto krátké cyklistické legíny se skvěle kombinují například s oversized mikinou nebo košilí. V těch nejparnějších dnech je pak doplňte pouze slušivým crop topem a můžete vyrazit kamkoliv.

Hledáte-li multifunkční kousek oblečení, který lze kombinovat s čímkoliv, jsou to pravou volbou kvalitní a pohodlné legíny. Ať už preferujete jednobarevný styl nebo chcete něco trochu živějšího, legíny vám zajistí dostatek pohodlí a zároveň budete vypadat skvěle.