Chcete se v zimě cítit stylová, ale zároveň venku při sportování nezmrznout? Máme pro tebe skvělou variantu našich termo legín od české značky UTOPY WEAR. Všechny jsou vyrobeny v České republice z kvalitních lokálních materiálů, ze kterých se jejich nadčasový design jen tak neopere. Naše zateplené legíny se dají jednoduše využít na většinu zimních sportů.

Začneme u turistiky!

Pokud plánujete vyrazit během února nebo března na celodenní výlet do přírody, budete se potřebovat obléknout do kvalitních materiálů, u kterých budete mít jistotu, že Vás zevnitř pořádně zahřejí. Základem je vybrat si funkční prádlo, které dobře odsává pot, a u kterého se Vám nestane, že se při výstupu do kopce pořádně zapotíte, ale jakmile vylezete na vrchol, ofoukne Vás vítr a bude Vám pořádná zima. Zároveň si vyberte takové oblečení, ve kterém Vám bude pohodlně a nebudete se cítit pod několika vrstvami stísněně a zbytečně nabaleně. Výhodou našich zateplených termo legín je jejich funkční a kvalitní nylonový materiál, který zajistí teplo po celou dobu pobytu venku v nižších teplotách a zároveň odsaje veškerý vyprodukovaný pot. Při delších vycházkách je také důležité, aby Vám netáhlo na záda, proto bychom doporučili vzít si delší tričko, popřípadě legíny s vyšším pasem, do kterých se dá spodní vrstva pohodlně zastrčit.

Legíny na zimní běhání!

Díky svým vlastnostem, jsou legíny vhodným kouskem na venkovní běhání v zimních měsících, stačí přidat vyšší ponožky, které přetáhnete přes kotníky a můžete vyběhnout. UTOPY termo legíny ti zajistí především pohodlí a při běhu budeš díky nevšedním designům vypadat skvěle.

Vyražte na běžky!

Co si člověk má obléknout na běžky je někdy velký oříšek! Důležité je umět správně vrstvit a využívat vhodné materiály. Nedoporučujeme tedy vyrazit na běžky v klasických bavlněných legínách nebo teplákách, protože jakmile spadnete do sněhu jste promočeni na kost a můžete vyrazit domů pro náhradní oblečení. Pokud si ale přes klasické nebo zateplené UTOPY legíny přetáhnete obyčejné šusťákové kalhoty bude Vám o poznání lépe. Zevnitř Vám bude příjemné teplo, ale díky horní vrstvě se ochráníte před možnými pády nebo nepříznivým počasím.

 

Když na led tak stylově!

Na ledové ploše chce vypadat dobře snad každý! Nechce se ti bruslit v džínech, protože tě tlačí? Pohodlí a teplo je pro tebe prioritou? Tak to máme jednoduché řešení stylových, barevných a designových teplých legín. V kombinaci s jednobarevnou bundou nebo delším kabátem budeš na ledě k nepřehlédnutí a zároveň originálnější, jelikož každý kousek UTOPY legín je limitovaná edice.