Nová kolekce UTOPY s názvem Essentials snoubí radost ze života, krásu jednoduchosti a podmanivou ženskost. Věříme, že tou hlavní ozdobou jsi Ty sama. Inspiruj se v našem Lookbooku. Oblékni jednobarevnou!

Prohlédni si nové must-haves Tvého šatníku a vyber si z 19 barevných odstínů, které Ti prostě budou slušet. Odraž svoji náladu, obleč dámské sportovní legíny UTOPY, které můžeš nosit s čímkoliv. Pokud jsi stále na vážkách, zda-li by se legíny neměly nosit jen do posilovny, načerpej inspiraci, jak zkombinovat eleganci a sport!

Milovnice věčného podzimu

Vzpomínáš na ty momenty, kdy se procházíš po parku a nohy se Ti topí v záplavě zlatých a krvavých listů, které opustily nahé stromy. Studený vzduch Ti prostupuje plícemi a ty si zabalená v šále a rukavicích. Mikina s kapucí Ti chrání uši před vtíravou zimou, ale Ty se jen rozhlížíš kolem a zasněně přemýšlíš nad mocí matky přírody? Oblékni si jeseň každý den, připomeň si chuť a odstíny podzimu.

Přehlídka pastelových tónů

Nejsi sama, kdo podlehl kouzlu pastelových tónů. Najdi svoje baby barvy.

Jednobarevnost neznamená nudnost

Říkáš si, že s jednobarevnými legínami moc parády neuděláš? S legínami Hot Pink se na Tebe stočí veškerá pozornost. Prozraď, kým jsi bez užití slov!

 

Víme, že si Tě naše jednobarevné dámské legíny získaly stejně jako nás. Uhranutí jednoduchostí, ale můžeš snadno změnit. Vymysli originální outfit a inspiruj další majitelky kolekce Essentials! Pokud si chceš vychutnat další lookbook, připomeň si také naši Dripp kolekci.