Výrazná žlutá, provokativní červená, klidná modrá, svítivě růžová..nemůžeš se rozhodnout, která barva je ta tvoje? Proč vybírat, když je můžeš mít všechny a naráz. Jestli miluješ barvy stejně jako my, tak jsou pro tebe sportovní legíny Mystique ideální volbou. Čím si tě získají a proč musí být právě tvé?

Barvy duhy

Věděla si, že bílá barva je složena ze všech ostatních barev? Pokud před bíle světlo postavíš ve správném úhlu hranol vznikne krásná duha – úplně jako kouzlem. A přesně tím jsme se nechali inspirovat na potisku legín Mystique. Struktura krystalků a spojení všech možných barev tě prostě dostane. Že se ti z barev, které zdobí legíny Mystique točí hlava? Bude to asi tím, že ses právě zamilovala. 

Na pohled i na dotek

Dámské legíny Mystique české značky Utopy není možné přehlédnout. Vymykají se nejen designem ale také dokonale padnoucím střihem a v neposlední řadě kvalitou, kterou pocítíš s prvním dotykem. Nejkvalitnější látka, která se postará o tvůj naprostý komfort, precizní stehy vytvořené s láskou českých švadlenek a ty nejzářivější barvy díky jedinečné technice potisku. Nenech legíny Mystique čekat, nebo ti je někdo vyfoukne – jedná se totiž o limitovanou edici. 

Legíny Mystique sis zamilovala, ale nevíš si rady, jak nosit legíny jinam než na sport? Připravili jsme si pro tebe inspiraci v podobě několika outfitů: Legíny pro každou příležitost. Tak na ní mrkni a vyraž směle do ulic.