Barva tajemného moře i nebeské oblohy. Modrá. Barva, která tě bude díky setu Power of Blues doprovázet na každém kroku a utvářet tvůj výjimečný styl. Barva klidu a souladu, symbolizující něhu a důvěru se na setu vyjímá v několika odstínech. Najdeš si k setu Power of Blues cestu i ty?

V hlavní roli český design

Design setu Power of Blues je vytvořen českými designery, kteří se nebojí trochu odvázat a zkusit nevšední kombinace a barvy. Šeď v českých ulicích už je zkrátka nebaví. Jestli se nebojíš z davu vystoupit ani ty, tak to jsi v Utopy na správné adrese. Nuda je to jediné, co tě u tuzemské značky rozhodně nečeká. 

Nejpohodlnější materiál

Nejen, že si tě set Power of Blues získá svým jedinečným designem, ale zamiluješ se i do toho nejpohodlnějšího materiálu na českém trhu. Legíny i mikina jsou ušity z látek s certifikáty Sotex a Oekotex, které používají i biatlonisté. Jakmile si na sebe set oblečeš, stane se tvou druhou kůži. Takovou volnost pohybu si ještě nezažila. 

Modrá je dobrá, ale tvoje barva to teda není? Tak to se mrkni na další sety, které Utopy nabízí. Nebo si prostě vytvoř vlastní z originálních legín a mikin s kapucou

Na nové oblečení teď nemáš pomyšlení a už se těšíš po práci k vodě? Nenech se napálit a vem si s sebou správnou osušku!  Připravili jsme si pro tebe článek Jak vybrat správný ručník? 5 věcí, které jste určitě nevěděli, abyste věděli na co si dát pozor.