Trénink je důležitou součástí zdravého životního stylu a vytváří základ pro fyzickou kondici a pohodu. Pokud jsi začátečník, pojď se s námi podívat na správné vybavení, které je rozhodně klíčové pro dosažení těch nejlepších výsledků. Nabídneme ti vše potřebné a nemusíš hledat dál než na našem e-shopu.  

Utopy je renomovaný e-shop, který se specializuje na kvalitní sportovní oblečení a doplňky pro aktivní životní styl. Nabízíme široký výběr jogamatek, sportovního oblečení, lahví na vodu nebo třeba vaků na záda, které ti pomohou optimalizovat tvůj tréninkový režim.  

Proč si vybrat jogamatku na Utopy

Jogamatky jsou základním vybavením pro cvičení jógy, pilates či jiných aktivit. My ti nabízíme širokou škálu těch nejoriginálnějších. Díky speciální “closed-cell” technologii je podložka z antibakteriálního materiálu a poskytuje prevenci proti zápachu a potu, zároveň je voděodolná a povrch je snadno omyvatelný vlhčeným ručníkem. Dalším zásadním plusem je, že je vyrobena z ekologického materiálu TPE, který nezatěžuje životní prostředí. Nakonec musíme zmínit unikátní designy od českých návrhářů, které jsou aplikovány pomocí speciální metody UV tisku a zajistí ti, že barvy nevyblednou.

Všechny naše jogamatky mají univerzální velikost, díky které mají kromě cvičení jógy i spoustu jiných využití. Můžeš si ji sbalit jako karimatku na stanování k vodě nebo do hor. Její přenášení je velmi jednoduché díky praktickému popruhu přes rameno, který je součástí balení. 

 

Slaď si outfit s podložkou!

Kromě jogamatek nabízí Utopy také široký výběr sportovního oblečení, které je nejen stylové, ale také funkční. Bez ohledu na to, zda začínáš s během, posilováním, ježděním na bruslích nebo právě jógou, správné oblečení je nezbytné pro maximální pohodlí a výkon. Proto ti nabízíme širokou škálu sportovního oblečení, včetně legín, triček, sportovních podprsenek a mikin. Všechny výrobky jsou vyrobeny vysoce kvalitních materiálů s pečlivě vyladěnými detaily a unikátními designy od českých návrhářů. Zakládáme si na slow fashion, takže se nemusíš bát, že by ti oblečení nevydrželo.
Vyber si svůj první originální set s barvami, které se neoperou a zůstanou pořád stejné! 

 

Nezbytné doplňky nejen do začátků

 

Mezi další nezbytné doplňky, které ti na začátku velmi pomohou doplnit tvůj tréninkový arzenál jsou nerezové lahve na vodu, které ti umožní doplňovat tekutiny během intenzivního tréninku. Tyto lahve jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, s kvalitně zpracovaným víčkem, a tak se nemusíš bát, že by lahev protékala, i když budeš zrovna vzhůru nohama. Stejně jako naše sportovní oblečení, i lahve jsou potištěny metodou sublimace. 

Nakonec je zde vak na záda, praktický a stylový způsob, jak nosit své sportovní vybavení. Ten ti umožní pohodlně přenášet vše potřebné do posilovny, na jógu nebo na venkovní cvičení. Tyto vaky jsou z nepromokavých materiálů, s pečlivě vyladěnými detaily a unikátními designy, navrženy s dostatečnou kapacitou aby se ti tam vešlo vše potřebné na trénink. 

Pokud jsi se právě rozhodla, že začneš ladit formu do plavek, ale nemáš potřebné vybavení, koukni na náš e-shop a rozhodně najdeš vše, co potřebuješ. Navíc si můžeš vše zkombinovat do stylu, který tě bude vystihovat. S našimi kvalitními kousky budeš mít veškeré nezbytné vybavení pro trénink, které navíc bude stylové a originální. 

Navštiv e-shop Utopy.cz a objev širokou nabídku jogamatek, sportovního oblečení, lahví na vodu a vaků na záda. Nechte se inspirovat našim špičkovým sortimentem a posuň svůj trénink na vyšší úroveň. Tvá fyzická kondice a pohoda si to zaslouží!