Jen si to představ – regály plné pestrobarevného oblečení z kvalitních materiálů a vyráběné s láskou jen a jen pro tebe. Na všechno si můžeš sáhnout, zblízka si prohlédnout, vyzkoušet a po nějakém čase odejít domů spokojená s plnou taškou radosti.

Zdá se to jako sen, ale již brzy se promění v realitu. Je nám jasné, že už máš po krk všeho toho objednávání po internetu, kdy kupuješ tak trochu zajíce v pytli, navíc s tím úmorným čekáním na balíček. Proto jsme v rámci koronavirových radovánek nezaháleli a připravili pro tebe úplně první prodejnu UTOPY, kde si budeš moci prohlédnout a následně zakoupit všechny naše skvosty osobně.

Kde nás najdeš?

Naše zbrusu nová prodejna se nachází v Praze, konkrétně v Jugmannově ulici na Novém Městě. Takže i když nejsi Pražanda, tak až se pojedeš podívat na orloj, můžeš si k nám odběhnout nakoupit. Dostaneš se k nám potom jak procházkou z centra, tak metrem nebo tramvají.

Co u nás najdeš?

V prodejně UTOPY najdeš naprosto vše, na co jsi zvyklá z e-shopu. Samozřejmě hlavním artiklem jsou oblíbené fitness legíny. Jestli tě ale zajímá, jak ve skutečnosti vypadá ta 3D mikina nebo sportovní podprsenka, po kterých už delší dobu pokukuješ, v prodejně se s nimi budeš moci pomazlit a následně si je i vyzkoušet. Nebudou chybět ani hrníčky, osušky, čelenky, vaky na záda, zkrátka úplně vše z našeho širokého sortimentu.

Nyní nezbývá než čekat, až nám vládní opatření dovolí prodejnu otevřít. Nezapomeň sledovat náš Facebook a Instagram, ať ti ta velká sláva neuteče! Mezitím si třeba přečti článek Skvělá online cvičení pro vaši figuru, ve kterém se dozvíš, jak si efektivně zacvičit v pohodlí domova.