Možná právě teď sedíš doma a zíráš už na osmou sérii nějakého stupidního seriálu. Říkáš si, že ty vychrtlé herečky tráví určitě celé dny v posilovnách, zatímco ty postupně nabíráš kila ze všeho toho vysedávání u počítače. Chtěla bys začít něco dělat, ale všechna fitness centra jsou zavřená, a s tím se nedá nic dělat.

A tady tě zastavíme. Je nejvyšší čas se přestat litovat a pustit se do cvičení klidně přímo v obýváku. My ti ukážeme, že svoji figuru můžeš získat zpátky i doma od počítače. Jak? No přece formou online cvičení! 

Co k tomu potřebuješ?

V podstatě vůbec nic. Určitě nějaké oblečení na cvičení, protože v pyžamu to není ono (ne, nehádej se). Zbytek záleží zcela na tobě – bude se hodit podložka na cvičení, popřípadě si můžeš udělat radost a koupit si speciální fitness legíny, ve kterých budeš maximálně flexibilní. Stejně tak je vhodná alespoň sportovní podprsenka poskytující vhodnou oporu a savost, když se při cvičení zapotíš.

Posilování nebo trocha něhy?

Pro tvoje domácí cvičení je nejvhodnější zavítat na platformu YouTube, kde si vybereš jakoukoliv formu pohybu, na kterou se zrovna cítíš. Potřebuješ zpevnit tělo a zapracovat na svých problémových partiích? Pak vyzkoušej třeba kanál Ladylab.cz, kde najdeš velké množství videí zaměřených na jednotlivé části těla i celkový trénink. 

Jestli ale klasické posilování není pro tebe, nevěš hlavu. V online formě si můžeš vyzkoušet třeba i klasický balet, zumbu a další taneční styly. Pro zklidnění mysli nebo ranní nastartování organismu není zase nic lepšího než stará dobrá jóga. Na oblíbeném českém kanále FITFAB Strong nalezneš snad od všeho trochu, takže se neboj zkusit postupně klidně všechno.

Pokud ale patříš mezi sportovní nadšence, kteří už mají doma nějaké to pokročilejší vybavení, a chceš si dát pořádně do těla, na kanále XXtremeWorkout ti předvedou jednotlivé cviky, z nichž si můžeš složit ideální trénink přímo na míru. 

Tak co, zkusíš si dnes místo dalšího dílu seriálu zacvičit? Uvidíš, že po pár dnech začneš opět získávat sílu a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

Kdyby ses rozhodla vyrazit ven, přečti si Co obléct do aprílového počasí? Přece mikinu!