Pravidelný pohyb jakéhokoliv druhu je rozhodně tím nejlepším a nejúčinnějším pomocníkem k tomu, jak si udržet psychické i fyzické zdraví. Vzhledem k tomu, že se nám blíží jaro, budeme moct konečně více sportovat i venku! Nemusíme už být pouze zavřeni doma nebo ve fitku, protože venku je na běhání moc zima, na kole nás zebou ruce a cvičení na venkovních workoutech zkrátka v zimě není ono. Jaro je prostě v mnoha směrech na sportování lepší, jen je důležité vybrat si takovou sportovní aktivitu, která Vás bude bavit, naplňovat a nebudete se do ní zbytečně nutit. Sport by Vám obecně měl přinést zábavu, potěšení, uvolnění a v mnohých případech i způsob, jak zrelaxovat a odpočinout si od každodenního sezení za počítačem.

Jaro se blíží!

Jarem všechen Váš aktivní život venku může začít! První bychom si mohli říct: Co všechno budete ke sportování venku potřebovat? Základem je dobrá sportovní obuv, která Vám zpevní postoj a bude v ní pohodlně. Dalším krokem bude určitě nákup správného sportovního oblečení. Bylo by dobré vybrat si takové, které není pouze bavlněné, ale má v sobě materiál, který je pružný, lehký, prodyšný, příjemný a dobře saje pot. Všechny tyto kvality najdete samozřejmě u našeho sportovního oblečení UTOPY WEAR.

 

Začněme s kraťasy!

V UTOPY máme na výběr hned několik sportovních kraťasů, které mají vysoký pas, jsou pohodlné a šik. Dají se koupit buď samostatně nebo v laděném setu s podprsenkou. Sety se skvěle hodí na venkovní workout v teplejších dnech na jaře nebo na léto. Podprsenka a kraťasy k sobě ladí, tudíž vypadáte tak, že Vám vymyšlení outfitu na sport trvalo opravdu dlouho, ale přitom jste měli doma pouze správné kousky, které k sobě ladí automaticky. Kraťasy jsou navíc vyrobené z vysoce kvalitního atestovaného materiálu, který zajistí perfektní přilnavost k vaši kůži, tudíž Vám nebude nic nikde odstávat nebo plandat.

Tříčtvrteční legíny se hodí vždycky!

Legíny, které nejsou dlouhé až ke kotníkům, ale zároveň pohodlně zakryjí vaše stehna a zpevní zadek. Takové legíny jsou vhodné například pro jarní nebo letní vyjížďku na kole. V kraťasech může být často na kole nepříjemně, jelikož nemáte zakryté i vnitřní stehna, tudíž se jednoduše odřete, tříčtvrteční legíny jsou pro tento sport ideálním řešením. ¾ legíny UTOPY máme zároveň ve všech možných barvách i designech, proto vypadají skvěle i jen tak na procházku k černé volnější mikině.

Lehké dlouhé legíny!

Na jaře je počasí hodně proměnlivé, může se stát, že vyrážíte ráno na výlet nebo procházku a je krásné slunečné počasí, ale vracíte se zmoklé a zmrzlé, jako slepice. Proto je potřeba se na výlet dobře připravit. UTOPY legíny jsou pro takovýto případ procházky ideální volbou, jsou lehké, neprůsvitné a prodyšné, na sluníčku se v nich nezapaříte, ale když přijdou mraky a trochu se zatáhnete, stačí si vzít mikinu nebo nepromokavou bundu a máte vyhráno.

Na UTOPY si zkrátka vybere každá, stačí vědět, co potřebujete a jak konkrétní sportovní kousky budete využívat a s čím se ve vašem šatníku dají zkombinovat. Pak jsou ty nákupy mnohem jednodušší! Navštivte proto náš e-shop a vyberte si sami. Protože je ale venku počasí jaké je, neváhejte si přešít také článek o našich termo legínách.