Nejen Máj je lásky čas. I přes sychravé počasí se na chvíli vzdejte pohodlí vyhřátého bytečku a vytáhněte partnera na rande. Vybrali jsme pro vás pár zajímavých míst v Praze, kde se určitě nudit nebudete.

Za přírodou trochu jinak

Vzdělávání zábavnou formou je jedno z nejoblíbenějších a nejúčinnějších, když ho navíc spojíte se zajímavou podívanou, máte vyhráno. Nebojte se tedy trochu zavzpomínat na dětství a vyrazte na výlet do zoo. Že už znáte všechna zvířata v každém pavilonu?  Zkuste tedy navštívit méně známý podmořský svět nebo botanickou zahradu, ani tam vám nuda nehrozí.

Buďte kulturní

Umění v každé podobě dokáže rozjitřit city, a proto se rozhodně nebojte vyrazit s partnerem za kulturou. V Praze si můžete vybrat z velkého množství divadel, které jsou rozseté po celém městě, takže to pravděpodobně nebudete mít ani daleko. Můžete také vyrazit na prohlídku galerie nebo se držet staré dobré klasiky a skočit se pro jednou podívat na film do kina. Uvidíte, že zážitek z plátna je rozhodně silnější.

Živá voda

Pokud netrpíte vy ani váš partner hydrofobií nebojte se vyrazit na Vltavu. Není nic romantičtějšího než si na večer půjčit lodičku nebo šlapadlo s lucerničkou. Výhled na osvícené Národní divadlo naprosto omračující. Pokud nechcete troškařit, můžete se po řece projet i na parníku. Trochu té vodní zábavy si ale můžete užít i mimo centrum v aquaparku. Zaručujeme vám, že si tam najde něci každý, ať už jste fanouškem tobogánů nebo spíše klidu ve wellness!

Tak už víte, kam příští víkend vyrazíte? A kdybyste si nevěděli rady s tím, co na sebe, koukněte na podzimní trendy, bez kterých se neobejdete, ať nešlápnete s outfitem vedle.