Červen je jako stvořený na veselé barvy, zábavné potisky a odvážné kombinace. A která barva by měla dominovat ve vašem šatníků v průběhu celého léta? No přece červená!  Díky téhle barvě vás ostatní jen tak nepřehlédnou a vám dodá na sebevědomí i sexappealu. Které kousky si v téhle ohnivé barvě zamilujete? 

Jen červená to může být


Zažijte lásku na první pohled díky legínám v rudé barvě, které tě svedou svým nebezpečně pohodlným materiálem i přitažlivým střihem. Ať už se rozhodnete pro čistě červenou nebo variantu s nápaditým potiskem, červená barva vám dodá odvahu a energii na sportovní výkony i vycházku do města. Dámské legíny s vysokým pasem ti navíc zaručí naprosté pohodlí a díky promyšlenému střihu vyzdvihnou tvé přednosti. Do kterých se zamilujete? Originální legíny můžete kombinovat s ladící mikinou, koženou bundou i džískou.

Výrazná barva se hodí i na hřejivé mikiny s kapucí. Jste vášnivá, temperamentní a nebojíte se jít si za svým? Tak to bude jednoznačně správná volba!  I když si nasadíte kapuci, pozornosti se nevyhnete! Barevná mikina si vás získá nejen svým skvělým střihem a příjemným materiálem, ale také tím, jak se v ní budete cítít sexy. Originální mikina je vhodná nejen na sport, ale i do školy nebo práce.

Červená barva přece jen není nic pro tebe? Tak to si tě určitě získali vzory! Mrkni ná náš článek: Jak být v létě IN? Nápadité potisky jsou hitem letní sezóny, ať víš, které teď v létě vytáhnout!