Léto je již za dveřmi a vy nechte šedé kabáty a legíny hluboko ve skříni připravené na další zimu. Nyní “frčí” barevné legíny s potiskem a čím nápaditější vzory, tím lépe. Nebojte se odvázat, nemáte co zkazit. Chcete být šedá myš nebo zářivá hvězda? Je to jen na vás.

Tropy i v České republice

Do tropů se nyní sice jen tak nepodíváme, ale můžeme si je obléknout na sebe a nosit je všude s sebou celý den. Legíny s potiskem připomínající tropický deštný les a další oděvy s tímto vzorem budou vládnout létu 2020. Tak máte už je ve skříni i vy?

Fauna a flóra – sázka na jistotu

Ať už si vyberete legíny s květinovými vzory nebo se zvířaty, neuděláte chybu. Králem zvířat je lev, budete vy královnou módní sféry? Legíny s vysokým pasem vám optický zúží problémové partie, dolaďte je jednoduchým jednobarevným topem. Úspěch zaručen.

Celý vesmír

Být královnou světa je vám málo? Tak zkuste ovládnout rovnou celý vesmír. Sexy legíny s motivy galaxie jsou decentní variantou pro ty, kdo se boji příliš nápadných a křiklavých vzorů, ale zároveň chtějí svůj model rozzářit barvičkami. Jste pyšná na vaše nohy? Upozorněte na ně tímto (vesmírným) způsobem, určitě se vám to vyplatí.

Ladící sety

Tato varianta je pouze pro opravdové odvážlivce. Vhodné nejen na podávání top sportovních výkonů, ale také k přilákání pozornosti všech kolem. Kombinace fitness legín a mikiny s potiskem se stejným vzorem by se mohla zdát na první pohled “přepálená”, ale opak je pravdou. Pokud si věříte, určitě se najdou tací, jež vaši originalitu ocení. Naše 3d mikiny jsou navíc vyráběny z kvalitních materiálů a jejich barvy vydrží i četná praní.

Chcete v legínách vypadat obzvlášť sexy? Nezanedbávejte zdravý pohyb. Aby vás to bavilo a zároveň jste nemuseli utrácet miliony za fitka, připravili jsme pro vás cvičební plány na doma. Už jste zkoušeli Domácí cvičení – Pevné nohy a zadek?