Velká část České republiky už odpočívá pod sněhovými závějemi a rtuť na teploměrech se konstantně drží pod nulou.  Naštěstí nám zimní šatník nabízí spoustu možností, jak se udržet v teple i při nepříjemně chladném počasí. Bez kterých kousků se tuto zimu určitě neobejdete?

Stylový „spacák“

Letošní zimě vládnout mnohými nenáviděné péřové bundy. Je sice pravda, že tato bunda vám opticky siluetu nezúží, zato je ale praktická a letošní trendy jí vyloženě milují. A až si při mínusových teplotách navléknete také, pochopíte!

Šála jako od babičky

Pořádná objemná pletená šála splní nejen praktickou funkcí a ochrání váš krk před prochladnutím, ale může se také stát nejvýraznějším kouskem vašeho outfitu.  Při správně zvolené barevné variantě získá váš outfit nejen šmrnc, ale také originalitu.

Huňatý svetr

Mrazivé teploty přejí pleteninám, zvlášť hebkým svetrům, které svědčí každému věku i postavě. Ať už dáváte přednost oversize kouskům nebo upnutým rolákům, svetr je vždy sázka na jistotu, která vás ochrání před vlezlou zimou.  Který bude ten váš?

 A jak bránit před nepřízní počasí i vaši pokožku se dočtete v našem článku Co hrozí vaší kůži v zimě. Nenechte ji bez ochrany!