Dejte sbohem tmavým barvám a kůži a vpusťte nový vítr do vašeho šatníku – Jaro je tady! Neorientujete se v nových trendech, které se hlásí o své místo v módních žebříčcích? Nevadí. Připravili jsme pro vás seznam těch nejdůležitějších módních trendů jara 2020.

Geometrické vzory

Pruhy, kostky a hlavně puntíky vládnou přicházejícímu jaru. Tyto hravé vzory se ukazují na topech, šatech i sukních.. zkrátka se jim letos nevyhnete. Pokud si svým módním stylem nejste jistá jako Carrie ze Sexu ve městě, nakladejte se vzory opatrně. Nechcete přece působit lacině. Výrazný geometrický vzor kombinujte s jednoduchými a jednobarevnými kousky a vsaďte na jistotu. 

Starý nový trench coat

Trench Coat vždy patřil k jaru a ani letos tomu nebude jinak. Dlouhý lehký kabát, který jde kombinovat snad se všemi styly si své místo najde vždy. Letos módní návrháři dopřáli tomuto kousku rozparky na rukávech, výrazné detaily a samozřejmě také geometrické vzory. Která modifikace bude ta vaše? 

Dáma v kostýmu

Už loni zaplavili módní řetězce trh různými barevnými variacemi ladícího setu v podobě společenských kalhot a saka. Momentálně vládne trendům varianta s cigaretovými nebo paper bag kalhotami a oversized sakem. Ani teď se nebojte svěžích barev. 

Pouzdrová sukně

Pouzdrová sukně v klasické délce po kolena už nepatří pouze do uniformy sekretářek a právniček. Rozhodně by si měla najít místo i ve vašem šatníku. Osvěžte tenhle univerzální kousek pastelovými nebo výraznými barvami. Ani s geometrickým vzorem nešlápnete vedle. Vytáhněte svou pouzdrovku na rande nebo dámskou jízdu a oslňte okolí.

Topy s originálním střihem

Nadýchané “puff” rukávy, výstřižky, crop topy.. Alespoň jeden zajímavý střih se ve vaší skříni musí mihnout. Díky neokoukanosti vám tenhle kousek pomůže z obyčejného outfitu vytvořit něco unikátního a navíc vám ušetří čas strávený před otevřenou skříní. A to se vyplatí! 

 Už víte, jaké trendy v oblečení budou letos na jaře in. Chcete vědět, co vévodí v líčení? Koukněte na náš článek: Jarní líčení přeje barvám a buďte trendy od hlavy k patě.