Hledáš nějaký sportovní kousek oblečení, který by ti padl a ochránil tě před nepřízní počasí? Potom jsou pro tebe správnou volbou mikiny Utopy, které v sobě snoubí originální design i funkční praktické vlastnosti.

Dokonale kryjí záda

Pryč s ošuntělými mikinami beztvarého střihu, ve kterých i lidé s nejhezčími postavami vypadají jako ošklivé pytle. Je čas porozhlédnout se po mikinách, jenž budou lichotit každému. Mikiny Utopy mají praktický prodloužený střih, takže splňují velmi náročná kritéria sportovního oblečení. Perfektním funkčním prvkem jsou u nich právě prodloužená záda, která dokonale kryjí vaše bederní partie a ledviny před prochladnutím, což je nesmírně důležité třeba při běhu i jiných sportech provozovaných na venkovním hřišti nebo v přírodě. 

Síťka pro perfektní účes

Kapuce u mnoha mikin tě ochrání před větrem i deštěm, navíc disponuje i všitou síťkou, což je nesmírně praktická vychytávka, i když tě to možná na první pohled vůbec nenapadne. Právě díky ní se ti totiž neponičí při sportu účes. Každá žena chce být krásná a ty určitě nejsi výjimkou. Jenže když si přes hlavu přetáhneš kapuci a pak ji sundáš, vypadá tvoje vlasová kreace většinou jako vrabčí hnízdo. Zelektrizované vlasy poletují kolem dokola, což nebudí zrovna příjemný estetický dojem. S mikinami Utopy ti podobné nepříjemnosti nehrozí.

Můžeš se svobodně hýbat

Díky použité kvalitní látce se v mikině budeš cítit jako v bavlnce. Tvůj příjemný pocit nenaruší žádné otravné všité etikety, takže nezažiješ, že tě někde na hrudi nebo jinde bude něco tlačit nebo kousat zrovna ve chvíli, kdy se snažíš podat maximální sportovní výkon. Některé mikiny mají praktické zapínání na zip. To zajistí, že nebudeš trpět horkem, když se při tréninku zahřeješ trochu více než obvykle. Mikinu jednoduše rozepneš. Ať už zvolíš variantu se zipem nebo bez něj, všechny ti ponechají svobodu pohybu a přizpůsobí se tvým křivkám.  

Barvy nevyblednou

Sportovní mikiny ti perfektně poslouží, ať už se budeš věnovat atletice, outdoorovým aktivitám nebo například míčovým hrám. Nepochybně tě potěší i příjemná péče o ně. Stačí je vyprat v pračce jemně na 30 ºC. Díky unikátní technice potisku nepouštějí barvu, a proto oceníš jejich výrazný design i po letech nošení. 

Originální 3D efekty

Získáš neotřelé kombinace barev a motivů od originálních českých designérů. V nabídce jsou dokonce i motivy s 3D efektem, takže budeš působit, jako kdyby ses právě nacházela na břehu moře, v horách, v nějaké vesmírné galaxii nebo ve světě fantazie. Díky tomu budeš při sportování k nepřehlédnutí. Zároveň nejde o žádné jednoúčelové kousky jenom na sport. Mikiny můžeš plně využít i jako součást volnočasových outfitů.