S uvolňováním vládních opatření se blýská na lepší časy. Pokud se ale stále necítíte na návštěvu vašeho oblíbeného fitka a je vám nepříjemná situace, kdy musíte podávat výkony a u toho si funíte do roušky, zůstaňte doma. Zpevnit postavu se dá i z domu bez drahých náčiní. Plavková sezóna se blíží, jediné co potřebujete je karimatka, ručník, legíny, mikina, láhev vody, motivace a hudba, která vás baví.

Aplikace

Ať již placené, tak i neplacené aplikace vám mohou pomoci dosáhnout vysněné postavy, když se jimi budete řádně řídit. Oblečte si fitness legíny a pohodlný svršek a cvičte dle pokynů. Aplikace lehce naleznete v Google play či Apple store, například na zpevnění zadečku je aplikace 30 Days Butt.

Videa

Pokud se vám cviky napodobují lépe, když můžete sledovat instruktora, ale nechce se vám utrácet za živého, sledujte nějakého přes YouTube. Například si můžete zpevnit bříško ale i další části těla s Mel B, která natočila sérií cviků pro každou partii těla. Vyhledejte si její materiály na YouTube, jsou volně přístupné a povzbudivě motivační. V pauzách a po cvičení je dobrá proti zchládnutí volná sportovní mikina s kapucí, kterou si v případě potřeby oblečete.

Vlastní trénink

Ať už cvičíte na strojích nebo si sestrojíte vlastní kruhový trénink, základem je dobré oblečení. Sportovní legíny vám zaručí svobodu pohybu a budete moci provádět cviky dle vašich představ – angličáky, skoky přes švihadlo, kliky, je to jen na vás a jak se říká “Sky is the limit”. Inspirujte se sestavou zpevnňujících cviků na horní i dolní části těla. Tak vzhůru do toho, řádně si domácí cvičení užijte.

Jak jsme psali na začátku, plavková sezóna se kvapem blíží! A přece nevadí, že ji strávíte na Mácháči místo v Mexiku. Krásnou postavou se můžete pochlubit i zde v České republice. Tak neváhejte a zapracujte na své postavě, není to jen o vzhledu, ale především o zdraví! A navíc – krásný vypracovaný zadek a barevné legíny můžete ukázat v jakékoli roční období