Je sice pravda, že pokud si na sebe vezmete pouze tmavé kousky, nemůžete šlápnout vedle. Všechno vám ladí, ráno nemusíte vymýšlet, co si obléct na sebe.. ale také v davu nikoho nezaujmete a je z vás šedá myš. Proč se čas od času prostě neodvázat a nenavléknou na sebe módní výrazné barevné kombinace? My vám poradíme, které vám budou slušet.

Vínová a oranžová

Tyto dvě barvy jsou právě teď na podzim velmi oblíbené. Nebojte se je čas od času propojit, tmavé tóny vínové budou až nevěřitelně sehrané s rozzářenou oranžovou. No jen to vyzkoušejte a uvidíte!

TIP: Vyzkoušejte žluté mikinové šaty, které jsou hitem podzimu!

Světle růžová a baby blue

Tyto dvě krásně jemné barvy spolu zkrátka fungují za všech okolností. Dodají vašemu outfitu roztomilost a hravost a v mžiku se z vás stane éterická víla. Pozor, při této kombinaci se určitě vyvarujte černých doplňků, jsou moc výrazné a celý lehký dojem by úplně zničily.

Hořčicová a fialová

K horčicové se rozhodně hodi všechny přírodní podzimní barvy jako zelená, hnědá, khaki. Zkuste se ale pro jednou odpoutat od zaběhlých tradic a vyzkoušet kombinaci s výrazně fialovou. Souhra barev vás příjemně překvapí.

TIP: Fialové dámské šaty se mohou stát hlavním kouskem Vašeho outfitu.

Česká klasika

Modrá, červená, bílá. Prostě naše krásné národní barvy. To, že spolu červená a modrá perfektně fungují, je nám Čechům jasné, tak proč byste to nezkusila také?

Tak už víte, jakou barevnou kombinaci zítra zvolíte a překvapíte okolí? A abyste svůj outfit dotáhli k dokonalosti, koukněte ještě na doplňky, které ozvláštní každý outfit.