Legíny už dávno ztratily punc oblečení, které se hodí jenom na doma nebo na lekci aerobiku. Můžeš je vzít prakticky kamkoliv. Zvolíš-li ty správné, sklidíš pochvalné pohledy. Ženy ti budou závidět nádherné nohy, muži si budou představovat ještě mnohem více.

Okouzlující královna večírků

Jdeš na večírek s přáteli? Sáhni po legínách Flower Garden. V kombinaci s hedvábnou jednobarevnou halenkou ladící s jejich květinami budeš dokonalá. Nazuj se do lodiček na jehlách. Mohou být černé barvy nebo sladěny s některou z květin. Nezapomeň na šperky, ideálně set s fragmenty motivů květin nebo nějakou nenápadnou klasiku.  

Pouliční rebelka

Nemáš ráda nudu, miluješ komiksy a tvoji kámoši pocházejí ze stejné komunity? Potom by tvé pozornosti neměly uniknout legíny Boom. Název mají trefný, když v nich vyrazíš ven, způsobíš poprask. Zvláště, když je doplníš o zajímavý top, který bude čerpat z pestré škály barev motivů na legínách. K tomu nezapomeň na perfektně padnoucí džísku a pohodlné kecky.  

Svérázná osobnost

Přátelé o tobě říkají, že máš hlavu v oblacích? Pokud souhlasně kýváš, jsou pro tebe to pravé legíny Galaxy, se kterými se dotkneš hvězd. Pestrá škála barev na nich ti dává široké možnosti, čím je doplnit. Co takhle obří pletený svetr a na něj originální výrazný šperk, třeba masivní náhrdelník z chirurgické oceli? Nožky obuj do padnoucích mokasín, také sladěných do barvy.   

Sebevědomá sportovkyně 

Upocená žena, která se neviditelně plíží z posilovny, tímto dojmem v našich sportovních legínách rozhodně působit nebudeš. Vyber si takové, které doplňuje vak na záda se stejným motivem a ještě stylová čelenka nebo čepice. Buď po cvičení květinově svěží s Pure Beauty nebo Yellow Aster. Natáhni si šik mikinu a můžeš si elegantně vykračovat i poté, co sis dala pořádně do těla. 

Elegantní kancelářský outfit

Připadá ti, že jít do práce v legínách se nehodí? Nesmysl. Třeba taková Petrol Blue se dá doplnit výraznou mikinou, blůzkou či svetrem, vše laděno tón v tónu nebo naopak v kontrastní barvě. Přes legíny sukni, úzkou nebo naopak výrazně rozevlátého střihu, navrch kabát a budeš dokonale stylová. Vezmi si sandálky, mokasíny, v zimě elegantní kozačky a k šedé myši budeš mít daleko. 

Buď odvážná

Kombinacím s oblečením se meze nekladou. S legínami a mikinou či topem budeš sportovní, s halenkou elegantní, s výrazným svetrem nepřehlédnutelná. Sako k legínám do společnosti je volba pro odvážné, a to ty jsi. Ani výběr obuvi nemá hranice. Ke sportovním legínám si vezmi kecky, ke svěžím květinovým sandálky, k tmavším se vzorem vyber lodičky. 

Odpíchni se od kalhot

V doplňcích dej průchod fantazii, pokud jde o provedení a materiály. Všechno odvíjej od legín a motivů jejich potisku. Výrazný rozvíjej v doplňujících barvách. Vybereš-li si jednobarevné legíny jako například jemné Antique Pink Essentials, můžeš použít výrazné autorské šperky, pestrobarevnou šálku nebo atypickou kabelku.