Sportovní podprsenka musí správně sedět a zajišťovat maximální podporu, ať už se pustíš do jakéhokoliv sportu. Podprsenky Utopy jsou vyrobené z kvalitních funkčních materiálů, které skvěle odvádějí pot. Navíc vynikají jedinečným potiskem.

Jak se správně změřit

Vyhlídla sis jedinečný kousek do svého šatníku a váháš, jakou velikost podprsenky zvolit? Podívej se, jak získat ty správné údaje. Budeš potřebovat krejčovský metr a velikostní tabulku. Důležité budou následující míry.

Pod prsy měřte jako obvod hrudníku. Ve velikostní tabulce ti napoví dokonce obrázek. Jde o to, aby ti podprsenka seděla přes hrudník.

Další důležitý údaj bude obvod přes prsa. Podprsenka tě nesmí škrtit, ale ani nesmí být moc volná.

Naměřené údaje si piš na papírek, abys je náhodou nezapomněla a lépe se ti hledaly ve velikostní tabulce.

Výběr velikosti

Pro lepší orientaci uvádíme ve velikostní tabulce také údaj, pro které konfekční velikosti košíčků a obvodu hrudníku se rozměr podprsenky hodí. To by ti mělo při výběru pomoci. Nyní porovnej naměřené míry s těmi v tabulce. Našla si svou velikost? Pokud si stále nejsi jistá, napiš nám na email info@utopy.cz. Naši odborníci se ti budou ochotně věnovat a s výběrem správné velikosti ti pomohou. Máš-li další dotazy, neváhej se rovnou zeptat. Vše rádi zodpovíme a vysvětlíme. Jsme tu pro tebe.

Jak o podprsenku pečovat?

Podprsenky Utopy jsou vyrobené z funkčních a vysoce kvalitních materiálů. Na kvalitu a nezávadnost materiálu přísně dohlížíme. Přesto je nutné, aby ti podprsenka co nejdéle vydržela, dodržovat několik pravidel při praní a sušení. Rozhodně ji nikdy neper více než na 30 °C. Nepoužívej aviváž ani jiná chemická čistidla, aby nedošlo k poškození vláken. Nech ji uschnout na sluníčku nebo doma na sušáku. Funkční materiál schne rychle. Sušičce se obloukem vyhni. A žehličce také.