Září neúprosně převzalo žezlo a venku se začíná ochlazovat. Jak si náhlé sychravo zpříjemnit? Inspiruj se podzimními tipy a trendy a nenech se změnou počasí rozhodit.

 

Využij síly slunečních paprsků

Podzimní počasí je často nepředvídatelné a na meteoradar se nedá spoléhat. Na co se s jistotou spolehnout můžeš, je střídání deštivých srážek a sluníčka. I Když se to může zdát jako negativum, můžeš jej využít ve svůj prospěch. Základem Tvého podzimního šatníku, se však budou muset stát kousky, které jsou vhodné na vrstvení.

 

TIP: Naučte se správně vrstvit, inspirujte se naším článkem!

 

Můžeš zvolit elegantní variantu a svůj outfit doplnit o lehký podzimní kabátek ideální na přechodné období. Tradiční trenčkot je nestárnoucí klasikou, který se hodí ke všemu. Dlouhé rukávy určitě nenechávej doma a pokud jsi spíše zastáncem sportovní módy, dámská mikina s kapucí bude Tvojí volbou číslo jedna.

 

Módní trendy

I letošní podzim se bude točit hlavně kolem barev a komfortu. Vsadit proto opět můžeš na mikinové šaty a šaty s dlouhým rukávem. Bavlněné materiály Tě obejmou pohodlím a zahřejí. Ty jsou k dostání nejen v klasické černé a šedé, ale i ve výraznějších odstínech. Se žlutou nebo cihlovou proto nešlápneš vedle a můžeš z nich udělat hlavní hvězdu Tvého looku.

 

Nestárnoucí podzimní šatník

Na světlo už se ve Tvé skříni těší i dlouhé nohavice a vlněné a zateplené svetry, kterým začíná sezóna. Pokud chceš svůj outfit ozvláštnit zvol místo klasických dlouhých kalhot například termo legíny. Zateplené legíny se pomalu, ale jistě dostávají na přední příčky v popularitě a není se čemu divit. Zůstaneš v pohodlí, teple  a seženeš je v mnoha originálních designech, které tě donutí k úsměvu, i když bude venku zrovna nečas. Tvůj sportovní duch jistě ocení existenci jejich verze i na zimní aktivity. Běžecké termolegíny Tě zmrznout nenechají ani při zimních výbězích.