Legíny prožívají renesanci. Boom, který odstartovaly v minulém roce svítivé tříčtvrteční elasťáky stále pokračuje. Legíny si našly cestu zpět do našich skříní a to nejen jako součást sportovního outfitu, ale také na běžné nošení. Proč jsou legíny tak oblíbeným kouskem v našich šatnících?

Neuvěřitelně pohodlné

Legíny jsou díky svému střihu a materiálu jedním z nejpohodlnějších kousků, který si můžete pořídit. Materiál má většinou elastické vlastnosti, a tak se přizpůsobí každému vašemu pohybu. Když vsadíte navíc na kvalitní legíny s poctivým zpracováním, nedojde k jejich vytahání ani ztrátě barvy. Nejpraktičtější variantou jsou samozřejmě legíny s vysokým pasem, které vám nebudou sjíždět a navíc krásně vytvarují postavu. 

Jedinečné designy

Narozdíl od klasických džín nebo kalhot vám mohou legíny nabídnou širokou škálu různých originálních designů. Ať už máte ráda tlumené barvy nebo se nebojíte odvázat, vždy se pro vás ta pravá varianta najde. Díky elasticitě látky a jednoduchosti sešití je možné legíny také ozvláštnit síťovanými či krajkovými detaily. V legínách si zkrátka najdeme každá to svoje. 

Zaručí vám pozornost

Každá žena v legínách je prostě sexy. Díky tomu, že materiál a střih legín perfetně obtáhne vaše tělo a zvýrazní vaše přednosti, získáte pozornost okolí, především mužů. Žádný muž totiž neodolá pohledu na krásné dlouhé nohy, na které legíny upoutají pozornost. Pokud navíc zvolíte legíny s originálním potiskem získáte poklony nejen na váš vzhled ale i na stylovost.

Ideální na sport

Legíny se také staly oblíbeným sportovním oblečením. Nejen, že se díky své obtaženosti ani nehnou, ať už děláte dřepy, jdete si zaběhat nebo zaskákat na trampolínky, ale také perfektně odvádí pot, a vidíte zda cviky provádíte správně. Legíny si také můžete zakoupit rovnou v ladícím setu, a tak máte zaručenou stylovost i při sportu. 

Kolik legín už můžete najít ve svém šatníku? A víte jak je správně kombinovat? Pokud ne a nebo hledáte ještě nějakou inspiraci – koukněte na náš článek Legíny pro každou příležitost. Víte, jak je správně nosit? , kde najdete pár tipů.