Můžete je nosit kamkoli, kdykoli a k čemukoli – právě proto jsou šortky s vysokým pasem tak skvělé a rozhodně nesmí chybět ve vašem šatníku. Ať už se je rozhodnete zkombinovat se sportovním topem, elegantní blůzkou nebo si je vzít pod krátké šaty, šortky s vysokým pasem jsou vždy dobrá volba. 

Výhody vysokého pasu

Kaťasy s vysokým pasem mají samé výhody. Schovají faldík na břiše, vytvarují boky a krásně zvýrazní váš pas, a zvýrazní všechny krásné ženské křivky. Pokud máte silnější stehna, zvolte střih s delšími nohavicemi, v případě postavy typu jablka se zase vyhněte výrazným detailům v pase.

Jak šortky kombinovat

Pokud zvolíte kratší variantu šortek, rozhodně nevolte i výrazný vršek s výstřihem, vypadal byste vyzývavě a lacině. Šortky s výrazným detailem v pase kombinujte se zastrčeným topem. Uplý střih šortek bude perfektně ladit s balonovými rukávy, které jsou právě trendy.

Šortky Crazy neon

Zletních trendů jste si zamilovala do květinových vzorů? Tak to se mrkni na náš článek Rozkveťte do krásy s květinovými vzory, kde se dočteš jak květinový potisk správně nosit.