Nebojíš se všem ukázat svůj názor a životní postoj? Výrazné fitness legíny Dragon Shard podtrhnou tvou osobnost a nechají vyniknout tvé silné stránky! Pohodlný materiál a promyšlený střih obtáhne tvé křivky a zdůrazní tvou smylnost. Jsi připravena poznat své osudové fitness leginy

Symbol draka

Draci se vyskytují v legendách celého světa. Jsou zobrazováni jako velká a silná stvoření s magickými a duchovními vlastnostmi. Reprezentují divoké síly přírody a moudrost. Zamilovala si tyhle mýtické bytosti taky? Tak to ti padnou do oka originální legíny Dragon Shard.  Spojení černé, tmavě modré a dračích šupin – legíny Dragon Shard jsou dokonalým spojením luxusu a akčnosti. Díky svému jedinečnému matriálu tě nenechají na holičkách při jakékoli fyzické aktivitě. Originální potisk ti navíc přinese mraky komplimentů. 

Druhá kůže s šupinami

Materiál legín Dragon Shard se dá přirovnat k druhé kůži – dokonale přiléhavé, elastické a ani v nejmenším nebrání pohybu. Díky dokonale padnoucímu střihu si tě krásné legíny Dragon Shard od české značky Utopy získají a ve chvíli, kdy v nich vykročíš do ulic, okolí z tebe nespustí zrak. Jsi připravena na pravidelnou dávku pozornosti, která naboostuje tvoje sebevědomí?

Dračí potisk si tě získal, ale modrá není tvoje barva? Tak mrkni na legíny Red Shard a Black Shard, které tě dostanou na první pohled. Nově mají naše legíny i certifikaci Oeko – tex a Sotex. Zajímá tě víc? Tak koukni na náš článek: Novinky v Utopy: Ještě lepší legíny? ANO!