Taky občas koukáte do své skříně a nemůžete uvěřit, že i přesto kolik nastřádali oblečení a doplňků, stále nevíte, co na sebe? Tak to je rozhodně čas na pořádný průvan. Vzdejte se všeho, co byste si teď už nekoupili. Co by Vám ale na léto mělo v šatníku zůstat?

Crop top

Zkrácená tílka a trička zažila svůj největší boom před několika lety. Tento módní trend se však drží i nadále a tak rozhodně není třeba zkrácené topy vyhazovat. Ba naopak, perfektně se vám budou hodit k sukním, šortkám i delším kalhotám. 

Kšiltovka

Stylová i praktická, tak přesně taková je sportovní kšiltovka. Ochrání vás před úžehem a navíc udrží vlasy na místě i při letní bouřce. Originální kšiltovka navíc může krásně ozvláštnit každý váš outfit. 

Maxi sukně

Lehké, vzdušné a dlouhé. A hlavně maximálně trendy. Je pravdou, že je milovaly naše maminky i babičky. K létu navíc neodmyslitelně patří večerní procházky se svěžím vánkem, na které je maxi sukně jako dělaná! Ať už vyberete květinový potisk nebo orientální vzor neuděláte krok vedle! 

Zamilovala si se do květinových vzorů? Tak to se mrkni na náš článek Rozkveťte do krásy s květinovými vzory, kde se dočteš jak květinový potisk správně nosit.