Kdy jindy, než právě na jaře? Těšíte se ze sluníčka, vyšel vám nový seriál, máte ráda růže? Ať už máte na srdci cokoli, řekněte to svým oblečením. Zábavné a nápadité potisky vám k tomu hravě pomohou. Trička, mikiny, leginy? Které kousky za to stojí? 

Osobitá trička

Trička s vtipnými potisky a nápisy nejsou v módě nic nového, ale jako trend se stále drží na předních příčkách. Můžete s nimi ukázat svůj postoj nebo podpořit dobrou věc. Na jaře můžete konečně odhodit kabáty, mikiny a svetry a dát svá trička pořádně na odiv. Tak směle do toho. 

Sexy legíny

S příchodem sluníčka se prosvětlují nejen ulice, ale i naše šatníky. Je tedy čas vytáhnout veselé barevné kousky, například legíny s potiskem. Legíny díky svému materiálu a střihu nabízí větší variabilitu potisků, a tak si mezi nimi každá najde to svoje. Ve spojení s jednoduchým topem a džínovou bundičkou vytvoří nadčasový outfit.

Veselé ponožky

I malý detail může občas dělat velké divy. Když svůj jednoduchý outfit doplníte ponožkami s veselým potiskem, hned bude hravější. Ženy, které jsou rády středem pozornosti se nemusí bát výrazné ponožky kombinovat i s dalšími barevnými kousky. Jaro je na rebélii jako dělané. 

Originální mikiny

Nejen trička, ale také mikiny si s přicházejícími trendy získaly své místo mezi potištěnými kousky. Zajímavou variantou jsou například mikiny s 3d potiskem, které vás do svého designu úplně vtáhnout. Mikinu využijete rozhodně na upršené dny a chladné večery.

Chcete vědět, jaké jsou další trendy bez kterých se na jaře neobejdete, přečtě si náš článek a buďte v obraze.