Objev novinky z kolekcí s originálním designem od českých autorů. Vstup do nového roku plně vybavená legínami a dalšími nepostradatelnými doplňky.

Jedinečné autorské designy v našich kolekcích

Ať miluješ výrazné barvy nebo jednoduchý design, v našich kolekcích jsme připraveni na všechno. Objev svůj styl a slaď svůj outfit s doplňky z originálních kolekcí.

Kolekce Basic

V jednoduchosti je síla. Také to tak máš? Pak se koukni na originální kousky v kolekci Basic. Všechno oblečení skvěle padne a zaručí ti maximální pohodlí, ať už se v něm vydáš kamkoliv. Originální detaily a syté barvy jsou použity střídmě, přesto vytváří stylovou kombinaci. Zvýrazni své křivky s legínami Utopy.

Kolekce Camo

V kolekci Camo objevíš úžasné odstíny barev a budeš díky ní stylová a originální v každé situaci. Dokonalý střih ti zajistí, že ti oblečení padne jako ulité. Kamuflážní vzory se prostě nikdy neomrzí.

Kolekce Nature

Nová kolekce Nature je inspirovaná přírodou, která umí vytvořit jedinečné a dech beroucí barevné kombinace. Tyto nádherné motivy najdeš nejen na legínách, ale i na mikinách, podprsenkách a dalších doplňcích.

Kolekce Be Fit

Chceš sladit krásu a sport dohromady? Pak je tu pro tebe kolekce Be Fit. Kvalitní materiály budou hýčkat tvou pokožku a zaručí ti pohodlí při cvičení. Jsou šetrné i na vysoce citlivou pokožku. 

Kolekce Flowers

Zamiluj se do květinových vzorů z naší kolekce Flowers! Nádherné motivy květin najdeš na legínách i mikinách. Nezapomněli jsme ani na podprsenky a cestovní vaky. V oblečení z kolekce Flowers budeš krásná jako květinka.

Kolekce Dripp

Tahle kolekce je jako kdyby přišla z jiné dimenze. Nebo přímo z vesmíru. Čeští grafikové se tentokrát skutečně překonali. Tajemné motivy, které připomínají vesmírná mračna nebo slévající se vody.

Kolekce Essentials

Pro všechny milovníky jednoduchého stylu tu máme kolekci Essentials. Jednobarevné legíny v sytých svůdných barvách zdůrazní tvé křivky. Vyber si odstín, který ti nejvíc sedne. Jakmile v nich poprvé vyjdeš ven, můžeš se těšit na samé lichotky od tvého okolí.

Neboj se kombinovat zajímavé barvy a motivy

Nemůžeš si vybrat, která kolekce se ti líbí nejvíc? To naprosto chápeme, všechny jsou naprosto úžasné a jedinečné. Nemusíš zůstat u jedné kolekce. Barevné kombinace a kombinace různých motivů ti propůjčí své kouzlo a jedinečnost. Vzorů se není třeba bát. Nauč se je kombinovat, nebo je střídej podle nálady.

Za vysokou kvalitu a pohodlí při nošení ručíme

Všechny materiály podléhají přísné certifikaci. Pečlivě je vybíráme a střihy našeho oblečení ladíme do posledního detailu tak, aby se dokonale přizpůsobilo tvému tělu. S oblečením Utopy tě čeká naprosté pohodlí při každodenních aktivitách, sportu i lenošení. Tak už víš, které kousky budou ozdobou tvého šatníku?