Je jedno, jestli si chcete zaběhat, skočit do fitka nebo jste prostě fanynka pohodlí a sportovní oblečení vás doprovází naprosto všude. Vždycky můžete být neodolatelná a sexy i ve funkčním oblečení. Jak na to abyste sbírala poklony a neutrhla si ostudu?

Držte se jednoho stylu

Když už jste se rozhodla pro sportovní oblečení, neměla byste kombinovat nekombinovatelné. I přesto, že pár let dozadu přišla vlna zastávající sportovní eleganci, nevěřte jí. Když se rozhodnete pro pohodlný outfit sportovního rázu zapomeňte na třpytivé doplňky zahrnující blýskavé kameny.

Zvolte vhodné doplňky

I když není dobré zahrnovat do outfitu vaše oblíbené elegantní náušnice, rozhodně není třeba zapomínat na doplňky. Místo šperků však zvolte raději sportovní kšiltovku. Ani ta nemusí být nudná, stačí vybrat správný design. Inspirovat se můžete například u české slow fashion značky Utopy.

Stejně jako šperkům byste se měla vyhnout i kabelkám. Batoh nebo sportovní taška pro vás bude přece jen vhodnější doplněk. Rozhodně taky vsaďte raději na tenisky a podpatky si šetřete na ples nebo do divadla.

Bez čeho se neobejdete?

Naprostou královnou sportovního stylu je mikina s kapucí. Ať už zvolíte uplou mikinu, nebo mikinu s prodlouženým střihem nikdy nešlápnete vedle. Abyste se však nestala šedou myškou, vsaďte raději na výraznější barvy nebo originální potisky. Přece jen nechcete zapadnou do šedi českých ulic.

Sety, sety, sety

Pokud se vám nechce trávit hodiny před zrcadlem, a i přesto chcete vypadat stylově. Vsaďte na sety. Když si ke výrazné mikině vyberete i ladící legíny, nebudete muset uvažovat, co k sobě, jak nakombinovat. Budete v pohodlném ladícím outfitu jako lusknutím prstu.

Pokud jste se tedy dnes rozhodla pro sportovní styl, určitě se podívejte na českou značku Utopy, která nabízí nejen originální mikiny, ale také doplňky i sety.

TIP: Odpuštěné faux-pas