Cyklistika – oblíbený rekreační sport mnohých mužů, avšak o poznání méně žen. Dnes však nebudeme bádat, proč tomu tak je, ale mrkneme se na to, jak být za dámu, i když se vrhnete na kolo. Když už neokouzlíte svou polovičku dramatickými výkony, ať vám to na výšlapu alespoň sekne.

Hlavně prakticky

Podpatky a kabelku nechte raději doma. U volby vhodné obuvi to bude velmi snadné, zkrátka si vemte sportovní obuv v podobě tenisek. Kam ale schovat zrcátko, kapesníčky, mobil a klíče? Z vlastní zkušenosti vám můžeme říct, že ani batoh není to pravé ořechové. Raději se poohlédněte po kapsách na kolo, nebo stylovém košíku, který vám nebude překážet a všechny své věci budete mít hned na očích.

Nezapomeňte na bezpečí

Neštěstí nechodí po horách ale po lidech. A tak rozhodně není třeba podcenit bezpečnost. Od odrazek až po helmu. Pokud by se Váš drahý rozhodl zvolit kopcovity horský terén, je helma nutností. Udělejte z ní však vaši přednost a zvolte stylovou helmu v barvách vašeho kola nebo outfitu a ještě sklidíte i poklonu. 

Vsaďte na ¾ legíny

Ani horko ani zima – právě tak akorát. Přesně to vám zaručí sportovní legíny v ¾ délce. Abyste nemuseli vybírat jen z nevzhledných černých sportovních legín se svítivými detaily, povlékněte své sedlo gelovou vložkou, která vám zajistí komfort i při delších výšlapech a vyberte si barevné ¾ legíny, které si na první pohled zamilujete. Doplňte je fuknčním trikem a cyklistickými rukavicemi a budete za hvězdu. 

Nevíte jakou variantu ¾ legíny si vybrat? Koukněte na náš článek: Jak být v létě IN? Nápadité potisky jsou hitem letní sezóny a vyberte ze vzorů, které právě frčí.