Pro svůj další příspěvek zkuste oželet ohrané selfie, neseďte doma a vyražte ven. Tentokrát se zaměříme na fotografie celé postavy před hezkým pozadím. Jste pyšná na svoje nohy a(nebo) zadeček? Tak jste na správném místě. S originálními legínami nebude příroda jediná, kdo bude zářit barvami.

Pozadí

Nejdůležitějším objektem jste samozřejme vy. Abyste ale řádně vynikly, je nutné dobře vybrat pozadí. Když na sobě budete mít oblečené barevné legíny, vyhledejte pozadí jednobarevné či dvoubarevné. Co takto kompozice, kde jste vy, pás zelené louky a zbytek fotky modrá obloha. Dodržte pravidlo, kdy modrá obloha má zabírat vrchní dvě třetiny snímku. Poslední tip: slunečný den je samozřejmostí.

Portrét

Nebojte se použít funkci Portét, která se zaměří na vás a pozadí rozmaže. Většina nových mobilů ji zvládá, efektu rozmazaného pozadí se případně dá docílit v kterémkoli photoeditoru. Nemusíte si fotit pouze hlavu, jak by název portrét napovídal, fotoaparáty rozpoznají celou vaši postavu a rozmažou vše kromě vás.

Pohyb

Jste milovnicemi sportu? Ukažte vaši vášeň svým followerům. Oblečte si sportovní legíny, sexy funkční top a vyražte si zaběhat. Při tom pořiďte nějaké snímky. Co tahle krátké video s funkcí slow motion, kdy přeskakujete překážky v lese? To určitě pozornosti neunikne.

Chcete aby vám to na fotce slušelo, ale váš šatník už potřebuje revitalizaci? Koukněte na naši novou kolekci, která je nabitá originalitou a rebelstvím.